Ce a postat Bianca Drăgușanu, la scurt timp după ce ar fi fost bătută crunt de Alex Bodi. Fanilor nu le-a venit să creadă

Ana Anitoiu 05.10.2020, 12:38
Ce a postat Bianca Drăgușanu, la scurt timp după ce ar fi fost bătută crunt de Alex Bodi. Fanilor nu le-a venit să creadă

Bianca Drăgușanu și-a surprins fanii cu o postare, la scurt timp după ce ar fi fost bătută crunt de Alex Bodi. Omul de afaceri a publicat un mesaj.

Ce a postat Bianca Drăgușanu, după ce ar fi fost bătută de Alex Bodi

Se pare că Bianca Drăgușanu a dat totul uitării și a revenit în brațele lui Alex Bodi. Vedeta a publicat o imagine în care apare ținându-se de mână cu omul de afaceri, în străinătate.

”Într-unul dintre locurile mele preferate”, a scris Boanca Drăgușanu, în descrierea fotografiei, pe care a făcut-o cu Alex Bodi la un restaurant de lux din Istanbul.

În imagine, Bianca Drăgușanu apare într-o rochie atrăgătoare, de un roșu aprins, scurtă și cu un decolteu adânc. Alex Bodi a apărut îmbrăcat la patru ace, cu un zâmbet pe față și cu o mână pe un pahar cu șampanie.

Ce a postat Bianca Drăgușanu, la scurt timp după ce ar fi fost bătută crunt de Alex Bodi. Fanilor nu le-a venit să creadă

Ce a scris Alex Bodi, din escapada sa cu Bianca Drăgușanu

Alex Bodi a publicat un mesaj pe internet, din escapada sa cu Bianca Drăgușanu, în urma zvonurilor că ar fi bătut-o crunt pe fosta asistentă TV.

”Nu am avut invidie și răutate niciodată pe cei din jurul meu, ba chiar m-am bucurat și succesul lor a fost o motivație pentru mine! Cei care vă hrăniți din răutăți și vă bucurați de răul altora, vă alimentați cu ură și invidie… Trebuie să țineți cont că «hrana» asta o să vă facă să muriți de foame și nu veți avea nimic de câștigat, din contra o să vă pierdeți și ultima picătura de demnitate și veți ajunge cea mai joasă speța de oameni!! Dacă asta vă doriți, drum bun!! Hai noroc! Cheers”, a scris Alex Bodi.

Omul de afaceri și-a însoțit mesajul cu o fotografie făcută în același loc, dar în care apare singur, fără Bianca Drăgușanu.

În urmă cu câteva zile, Bianca Drăgușanu s-a filmat spunând că va urma să facă o dezvăluire legată de adevărul din viața ei. Ea a spus atunci că își va da jos toate măștile, pentru a arăta întregii lumi cum arată o femeie iubită, nemachiată.

Ea a adăugat atunci că este vorba despre un capitol final din viața ei și că fiica ei, Sofia, merită să aibă o mamă fericită.

Apoi, au apărut imagini în care Bianca Drăgușanu era desfigurată de bătaie. S-a aflat motivul pentru care Alex Bodi ar fi bătut-o. Detalii, AICI!

Ulterior, Bianca Drăgușanu a publicat un mesaj pe internet. “Nu este vorba despre perfecțiune. Este vorba despre efortul depus. Și când depui efort în fiecare zi, acolo se întâmplă transformarea. Și așa se produce schimbarea”, a scris ea.