De ce a bătut-o Alex Bodi pe Bianca Drăgușanu. Ce a găsit atunci când s-a uitat în telefonul ei

Stan Filon 03.10.2020, 11:20
De ce a bătut-o Alex Bodi pe Bianca Drăgușanu. Ce a găsit atunci când s-a uitat în telefonul ei

S-a aflat de ce a bătut-o Alex Bodi pe Bianca Drăgușanu! Imaginile cu Bianca Drăgușanu desfigurată au șocat o țară întreagă țară, iar incidentul a iscat discuții aprinse pe internet. Ei bine, acum s-a aflat motivul pentru care afaceristul a bătut-o pe mondenă timp de cinci ore!

Iată de ce a bătut-o Alex Bodi pe partenera sa de viață, Bianca Drăgușanu

Alex Bodi a văzut negru în fața ochilor, atunci când a rămas singur cu telefonul Biancăi Drăgușanu, care ascundea secrete murdare ale vedetei. Afaceristul ar fi descoperit mai multe imagini compromițătoare cu „infidelități” recent ”comise” de Bianca, potrivit cancan.ro.

”Când s-au certat, în urmă cu câteva săptămâni, Bianca s-ar fi uitat în telefonul lui Alex, unde ar fi găsit niște imagini din care reieșea că a fost «tradusă» cu o rusoaică, la Paris. Acum, după ce au dat-o la pace, Alex a luat și el la verificat telefonul iubitei. Bodi ar fi găsit imagini compromițătoare cu Bianca și afaceristul turc despre care ea susținea că a ajutat-o cu achiziționarea unor blănuri. Alex și-a ieșit din minți când a văzut ce a făcut Bianca în Turcia. A făcut o criză de nervi  și a «sechestrat-o» mai bine de cinci ore, timp în care i-ar fi aplicat o corecție serioasă”, a menționat o sursă pentru cancan.ro.

Iata de ce a batut-o Alex Bodi pe partenera sa de viata, Bianca Dragusanu
Iata de ce a batut-o Alex Bodi pe partenera sa de viata, Bianca Dragusanu. Sursa foto: cancan.ro

Bianca Drăgușanu și-a făcut de cap la turci

Cei doi au încercat să ascundă bătaia și au ieșit chiar și în oraș. Bianca și-a ascuns fața sub o mască de protecție și a folosit niște ochelari de soare imenși, în timpul unui live pe Facebook, apoi s-a machiat strident și a acceptat o ieșire în oraș cu partenerul spu de viață, imaginile fiind publicate de Alex Bodi pe pagina sa de socializare. Fotografiile repective ar putea să fie chiar mai vechi.

Mai mult, au ieșit și la mall. Bianca a încercat să ascundă vânătaia de la ochi cu pchelarii imenși, dar vânătaia se vedea prin lentile.

Bianca Drăgușanu are o relație mai mult decât zbuciumată cu Alex Bodi, iar fanii ei se întreabă pe internet de ce suportă asemenea bătăi. Blonda a ajuns de nenumărate ori la Urgențe, ba cu o coastă fisurată, ba cu un ochi umflat și chiar și cu o furculița înfiptă în mână. Alex Bodi și Bianca Drăgușanu s-au despărțit și s-au împăcat chiar de mai multe ori decât celebrul cuplu Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...