De ce l-a iertat Bianca Drăgușanu pe Alex Bodi după ce a snopit-o în bătaie. Explicația vedetei

Iancu Andreea 04.10.2020, 16:15
De ce l-a iertat Bianca Drăgușanu pe Alex Bodi după ce a snopit-o în bătaie. Explicația vedetei

Povestea de dragoste dintre Alex Bodi și Bianca Drăgușanu este cu suișuri și coborâșuri. Recent, Bianca ar fi fost snopită în bătaie de către iubitul său, iar acum blondina pare să îl fi iertat pe omul de afaceri.

Bianca Drăgușanu l-ar fi iertat pe Alex Bodi

Certurile dintre Bianca și Bodi sunt la ordinea zilei. Relația de cuplu dintre ei este când bună, presărată cu momente de afecțiune, când în cealaltă extremă. Evenimentele recente au pus pe jar întregul showbiz, după ce Bianca Drăgușanu a apărut la brațul lui Bodi cu semne vizibile de violență fizică.

Deși unii l-au acuzat pe Alex pentru comportamentul său, Bianca pare să îl fi iertat deja. Aceasta a postat un mesaj în care lasă să se înțeleagă că a reușit să treacă peste acest eveniment. Vorbele vedetei arată că este pregătită să lupte pentru dragostea sa, dar și că este conștientă că o relație de cuplu se construiește în timp.

„Nu este vorba despre perfecțiune. Este vorba despre efortul depus. Și când depui efort în fiecare zi, acolo se întâmplă transformarea. Și așa se produce schimbarea”, a scris Bianca Drăgușanu.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi par să se fi mpăcat
Bianca Drăgușanu și Alex Bodi par să se fi mpăcat

Bianca urma să facă o dezvăluire inedită

Blondina anunța că urmează să facă o dezvăluire importantă cu doar câteva ore înainte să izbucnească scandalul. Bianca spunea într-o postare de Instagram că va renunța la măști și va arăta lumii cum arată o femeie iubită.

“Dragii mei, astăzi am să îmi dau toate măștile jos și am să vă povestesc o dramă. O dramă care poate să aibă un final fericit. Așa că staţi cu ochii pe mine pentru că urmează să vă fac niște dezvăluiri incendiare. Urmează să îmi dau toate măștile jos, toţi ochelarii jos ca să vedeţi despre ce e vorba, de fapt, real în viaţa mea. Pentru că știu că sunteți foarte mulţi care mă apreciaţi, care vă daţi cu părerea despre ceea ce fac eu, despre ceea ce sunt eu. Ei bine, pentru că eu sunt un om foarte asumat și care depășește orice situaţie cu brio, astăzi am să îmi dau toate măștile jos și ochelarii jos și am să vă arăt cum arată o femeie iubită, nemachiată.

Vestea pe care vreau să v-o spun este un capitol final ce conţine mijlocul lunii septembrie. Și bineînțeles, cel mai important factor din viaţa mea, Sofia, care merită să aibă o mamă fericită… Deci am de gând să vă prezint o poveste foarte interesantă, foarte adevărată, cu iz de dramă. Stați aproape.”, mărturisea Biana pe Instagram.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...