Ce a postat Anamaria Prodan pe Instagram după scandalul divorţului de Reghe. Mesajul subtil transmis de impresară

Nicu Stan, Mirabela Năstase 23.06.2021, 18:20
Ce a postat Anamaria Prodan pe Instagram după scandalul divorţului de Reghe. Mesajul subtil transmis de impresară

Ce a postat Anamaria Prodan pe Instagram după scandalul divorţului de Reghe. Mesajul subtil transmis de impresară, dezvăluit în rândurile de mai jos.

Anamaria Prodan, mesaj cu subînțeles pe rețeua de socializare. Ce a postat impresara

Ce a postat Anamaria Prodan pe rețeaua desocializare Instagram după scandalul divorţului de Laurențiu Reghecampf. Este un mesaj subtil transmis de impresară.

Anamaria Prodan, aflată în prim scandal de divorț, a dat startul verii, chiar la ea pe Instagram. Nu degeaba este cunocută ca și sexy impresara, căci soția lui Laurențiu Reghecampf a ridicat temperatura pe rețelele de socializare doar cu o simplă fotografie.

Anamaria prodan si abdomenul ei plin de broscute
Anamaria prodan si abdomenul ei plin de broscute

Anamaria Prodan nu are nicio grijă

Chiar dacă toată presa vuiește despre posibilul divorț dintre ea și Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan le-a demonstrat fanilor ei virtuali că nu are nicio grijă și că se relaxează la soare, indiferent de ce crede lumea.

Astfel, Anamaria Prodan a postat o fotografie incendiară pe contul său de Instagram, în care actor principal este abdomenul ei de invidiat. De asemenea, Anamaria Prodan poartă în fotografie un costum de baie extrem de sexy, decoltat, în culori nude, ce se asortează perfect cu pielea ei bronzată.

Anamaria Prodan se bronzează

Nu se vede dacă Anamaria Prodan este pe un șezlong, acasă, sau pe meleaguri străine, în vreo vacanță, însă este sigur că iubește să fie mângâiată de soare.

Fotografia ar putea fi postată cu subânțeles, pentru a-i arăta astfel lui Laurențiu Reghecampf ce pierde dacă divorțează, după cum acesta a și anunțat.

Laurențiu Reghecampf spunea că divorțează

“Da, e adevărat, divorţăm! Este singurul comentariu pe care îl am de făcut. Vă rog să înţelegeţi că este vorba de viaţa noastră privată, de copiii noştri şi vă rog să ne respectaţi decizia. Vă mulţumesc”, a declarat Laurențiu Reghecampf.

De partea cealaltă, Anamaria Prodan, în iuda celor spus de antrenor, spune că nu divorțează, ci că la mijloc este doar o glumă.

Anamaria Prodan spune că nu divorțează

Anamaria Prodan, care a postat pe rețelele sociale mesajele și mailurile dintre ea și Laurențiu Reghecampf, amenință jurnaliștii care vor mai scrie ceva de divorț. În plus, Anamaria Prodan spune de ce îl iubește atât de mult pe Laurențiu Reghecampf.

”Vă mulțumesc tare mult pentru că m-ați sunat. Luați mâinile de pe Reghecampf și familia mea! Este stop-joc! De familia mea, de astăzi, de fapt de săptămâna trecută, de când a început această nesimțire, nu se mai atinge nimeni.

Am spus tot ce am avut de spus. Dacă nu se termină, atunci o să acționez în judecată. Dacă am tăcut foarte muți ani în țara asta, în care soțul meu a fost și este numărul 1, și e poate emblema antrenoratului românesc, am ajuns de fiecare dată să înghit și să tac doar pentru că suntem români și cârcotași”, a spus Anamaria Prodan, pentru digisport.ro.