Ce a pățit Oana Lovin după ce l-a înjurat pe Klaus Iohannis la inaugurarea metroului M5. Cine este, de fapt, femeia

Ana Anitoiu 15.09.2020, 13:34
Ce a pățit Oana Lovin după ce l-a înjurat pe Klaus Iohannis la inaugurarea metroului M5. Cine este, de fapt, femeia

Inaugurarea metroului M5, din Drumul Taberei, ce a avut loc marți, la nouă ani de la demararea lucrărilor, nu a fost lipsită de incidente. Oana Lovin, cunoscută ca protestatara cu sparanghel, s-a prezentat la eveniment, cu un nou număr. Ce a pățit după ce l-a înjurat pe Klaus Iohannis a fost mai puțin pe placul ei.

Ce a pățit Oana Lovin după ce l-a înjurat pe Klaus Iohannis

În jurul orei 12:00, președintele Klaus Iohannis s-a prezentat la stația Eroilor de pe noua magistrală de metrou M5, din Drumul Taberei. Oana Lovin nu a ratat întâlnirea!

Femeia, care și-a căpătat porecla de „Miss Sparanghel”, a tras aer în plămâni și a început să scandeze cu foc trivialități la adresa șefului statului. Și nu oricum, ci printr-o portavoce!

După acest incident, jandarmii au intervenit și au oprit-o pe Oana Lovin. „Miss Sparanghel” s-a ales cu o amendă în valoarea de 400 de lei.

„Cum să regret că i-am zis **** lui Iohannis?”, a spus Oana Lovin, care a precizat că în procesul verbal s-a hotărât să scrie că recunoaște și că nu regretă fapta.

„Să curgă amenzile ca împrumuturile lui Cîțu”, a mai spus Oana Lovin, în video live, pe Facebook.

În plus, Oana Lovin a acuzat jandarmii că au bruscat-o și că au ținut-o „ostatică”, la evenimentul de inaugurare a metroului din Drumul Taberei. Ea a acuzat dubla măsură.

„Am strigat plăcuța suedeză, el a încurajat și a spus că e opinie politică”, a mai spus tânăra, potrivit dcnews.ro.

Ce a pățit Oana Lovin după ce l-a înjurat pe Klaus Iohannis la inaugurarea metroului M5. Cine este, de fapt, femeia

Cine este, de fapt, Oana Lovin. Cine este tatăl ei

Oana Lovin a devenit cunoscută după ce, pe 15 mai, a participat, înarmată cu o legătură de sparanghel, la un protest ce a avut loc în Piața Victoriei, în fața sediului Guvernului.

Atunci, ea și alți manifestanți au protestat față de măsurile dispuse de autorități în contextul epidemiei de coronavirus, acuzând încălcarea Constituției României și, în plus, criticând Organizația Mondială a Sănătății.

Atunci, Oana Lovin, care se prezintă drept susținătoare a social-democraților, a fost fotografiată cu sparanghelul în mână, iar imaginea ei a fost distribuită intens pe rețelele de socializare. Tânăra a supărat mai mulți români din străinătate, care au considerat că gestul ei de a aduce sparanghel la protest a fost jignitor.

Oana Lovin a publicat pe platforma de socializare Facebook mai multe live-uri cu teme de propagandă legate de persoane precum: Klaus Iohannis, Florin Cîtu și Laura Codruța Kovesi.

Ce a pățit Oana Lovin după ce l-a înjurat pe Klaus Iohannis la inaugurarea metroului M5. Cine este, de fapt, femeia

Mai mult, Oana Lovin s-a fotografiat alături de Liviu Pleșoian, în iunie 2018, la mitingul „cămășilor albe” din Piața Victoriei ce a fost convocat de Liviu Dragnea, ca reacție la protestele împotriva OUG 13 și a guvernării PSD – ALDE ce au avut loc.

De asemenea, Oana Lovin, care a anunțat recent că dorește să candideze la Primăria Sectorului 1, a oferit flori jandarmilor, în semn de mulțumire, alături de Codruța Cerva, după ce un miting organizat de diaspora a fost reprimat brutal, potrivit b1.ro.

De altfel, nu ar fi de mirare că tânăra este o susținătoare a social-democraților, deoarece, conform universul.net, tatăl ei ar fi unul dintre liderii locali de rang mic ai PSD.

Oana Lovin ar fi făcut videochat. Mai multe clipuri cu ea au apărut pe internet

În plus, Oana Lovin ar fi lucrat la un videochat erotic. Luni, pe internet au început să fie distribuite clipuri în care tânăra făcea videochat. Tânăra nu a stat cu mâinile-n sân, ci a ripostat cu mai multe mesaje pe care le-a publicat pe internet.

„Încetați cu fakenews-ul, eu nu am râs niciodată de oamenii plecați la muncă la sparanghel, dimpotrivă. Am criticat modalitatea prin care acei oameni au fost duși și tratați, de dubla măsură aplicată agricultorilor români nici nu mai vorbesc”, a fost unul dintre primele mesaje ale protestatarei.

„Dacă nu vă place cu sparanghelul, luați cu shaorma Vă pupă Ciumixxx”, „Pour les connaisseurs.. Promit să vă fac în continuare zilele negre și nopțile albe. Somn ușor”, au fost alte două mesaje pe care le-a publicat Oana Lovin.

Urmăriți Impact.ro și pe