Ce a pățit o româncă în vacanța de Rusalii, la Sinaia: ”Camera se mișcă!”

Ana-Maria Tudor 07.06.2023, 19:48
Ce a pățit o româncă în vacanța de Rusalii, la Sinaia: ”Camera se mișcă!”

Experiența mini-vacanței de Rusalii în stațiunea montană Sinaia a fost una dezamăgitoare pentru o turistă. Cu toate așteptările de a se relaxa și de a se bucura de frumusețea peisajului montan, aceasta a întâmpinat anumite probleme și inconveniente care i-au diminuat plăcerea vacanței.

Ce a pățit femeia

Mădălina, o turistă nemulțumită de condițiile de cazare, a postat un mesaj dur pe un site de recenzii, exprimându-și stupefacția față de experiența neplăcută trăită în vacanța de Rusalii.

Turista a fost profund dezamăgită de condițiile de cazare oferite, considerându-le sub așteptările sale. Ea a făcut referire la aspecte precum igiena precară, mobilierul învechit sau nepotrivit și lipsa unor facilități de bază. Toate aceste aspecte au contribuit la crearea unei experiențe neplăcute și inconfortabile.

”Tocmai ce am sosit dintr un miniconcediu din Sinaia. Experiența a fost una foarte proastă. Am luat suita junior, să spunem mobilier vintage, ceea ce la noi înseamnă vechi și pătat, însă baia cu dus ruginit și televizorul care era în partea opusă a patului au fost doar începutul.” a precizat femeia în mesaj.

O stivă de sesizări la recepție

Potrivit mărturisirilor turistei, hotelul promova un program special de odihnă, oferind posibilitatea de a te odihni începând cu ora 2 dimineața. Cu toate acestea, în prima zi, restaurantul hotelului a găzduit evenimente zgomotoase, cu muzică la volum maxim, care au deranjat jumătatea de hotel. Recepția a primit o mulțime de sesizări legate de acest aspect.

Surprinzător, a două zi, situația s-a repetat, iar turista a constatat că camera sa chiar se mișca. După discuții îndelungate cu personalul hotelului, la ora 11 seara, această a fost mutată într-o altă cameră. Cu toate acestea, la momentul check-out-ului, turista a fost nevoită să plătească în plus pentru noua cameră, deoarece aceasta era diferită de cea pe care o rezervase inițial.

„Dacă doriți să vă odihniți, acest hotel are program special, de la ora 2 de dimineața vă puteți odihni. Restaurantul găzduiește diverse evenimente care în prima zi s-a lăsat cu gălăgie și boxe la maxim deranjând jumătate de hotel, întrucât la recepție era stivă de sesizări. A două zi, surpriză, aceeași situație, doar că de dată această camera se mișcă. După lungi discuții la ceas de seară, la ora 11 noaptea ni s a schimbat camera, evident că la check-out a trebuit să plătim extra camera respectivă, fiind alta decât cea luată de noi. Dar altă surpriză, noua camera avea panoul electric în perete și sunetul mirific de câmp electromagnetic a fost unul fascinant”, s-a plâns turista respectivă.

Urmăriți Impact.ro și pe