EXCLUSIV

Ce a pățit interlopul „Constănțeanul”, alias Ovidiu Niculescu, după apariția în „Clanul”. Faza care l-a marcat pe viață EXCLUSIV

Alexandru Catalan 30.06.2023, 10:41
Ce a pățit interlopul „Constănțeanul”, alias Ovidiu Niculescu, după apariția în „Clanul”. Faza care l-a marcat pe viață EXCLUSIV

„Constănțeanul”, adică personajul negativ interpretat de actorul Ovidiu Niculescu în serialul „Clanul”, care s-a impus de ceva vreme la PRO TV, nu s-a împăcat încă pe deplin cu ideea că a trebuit să părăsească producția. El spune că i-a plăcut foarte tare rolul încredințat, dar că uneori trebuie să accepți și o variantă care nu e pe placul actorului.

Ce a pățit interlopul „Constănțeanul”, alias Ovidiu Niculescu, după apariția în „Clanul”

„Mi-a plăcut foarte tare rolul interlopului numit  din serialul . Sigur că regret că nu a avut o întindere mai mare, dar deseori nu ai ce face altceva decât să dai tot ce ai mai bun din tine pe platoul de filmare”, a declarat Ovidiu Niculescu pentru IMPACT.RO.

El a dezvăluit că a primit recent unul dintre cele mai mari mari complimente din cariera sa artistică, una care include multe roluri memorabile, atât în filme cât și pe scena unor teatre. Fiindcă actorul Ovidiu Niculescu, 48 de ani, căsătorit și tatăl a doi copii, a făcut roluri memorabile în pelicule precum „Restul e tăcere” sau „Filantropica”, cunoscute producții cinematografice purtând semnătura lui Nae Caranfil.

Ce a patit interlopul Constanteanul, alias Ovidiu Niculescu, dupa aparitia in Clanul
Ce a patit interlopul Constanteanul, alias Ovidiu Niculescu, dupa aparitia in Clanul

Jandarmeria a stat cu ochii pe „Clanul”

”Zilele trecute, pe stradă, m-am întâlnit cu o patrulă de jandarmi care, după ce m-a recunoscut, a și intrat în vorbă cu mine. Iar unul dintre acei jandarmi, mai curajos din fire, mi-a spus ceva de genul

„A trebuit să le explic oamenilor că regrete există și în ceea ce mă privește. Mai ales că nu am uitat vorba profesorului meu din facultate care m-a avertizat foarte repede că , cu preponderență negativă. Dar am sfârșit prin a da vina pe scenariștii turci, fiindcă serialul e luat din Turcia și din câte am înțeles se respectă datele sale de succes”, a glumit el pe tema asta.

Deseori, schimbă macazul pe muzică

Atunci când nu joacă, Ovidiu Niculescu „schimbă macazul” și o dă pe muzică. E deopotrivă și muzician și textier, în cadrul formației „White Mahala”, o denumire englezească care acoperă „originea” trupei, renumit cartier bucureștean Balta Albă.

„Lumea uită că eu am cântat mai tot timpul. Sunt un bard prin definiție, unul care preferă să-și pună poeziile pe versuri. Iar melodia noastră, , e foarte cunoscută și pe buzele multor prieteni și fani”, dezvăluie el foarte încrezător în ceea ce face.

Însă ce-i place la fel de mult e să le reamintească tuturor că umorul, dar și muzica, au fost doi dintre aliații românului de rând de a trece mai mereu peste perioadele sale dificile. „Am știut să fim atenți și la balalaica, și la marșurile cazone, iar asta ne-a salvat, după mine. Dar mai ales faptul că avem mult umor, că suntem un popor vesel, cu o mare capacitate de adaptare. Altfel, nu știu ce ne-am fi făcut!”, a conchis același Ovidiu Niculescu.

Urmăriți Impact.ro și pe