Brigitte Pastramă a cheltuit 400.000 de euro pe o nouă locuință. E situată în Asia, cum arată casa

Andrei Simion 02.12.2022, 08:58

Brigitte Pastramă a cheltuit 400.000 de euro pe o nouă locuință, ce se află în Asia. Vedeta a dezvăluit cum arată casa în care se va muta alături de partenerul ei de viață, Florin Pastramă, și de fiica ei.

Brigitte Pastramă, despre noua ei locuință

Brigitte Pastramă a publicat pe rețelele sociale o imagine cu noua sa casă, ce are două dormitoare. Locuința în valoare de 400.000 de euro, aflată într-o zonă bună din Dubai, va putea fi locuită în cel mult trei luni.

„Deoarece m-ați întrebat cum arată casa, așa arată ea acum. Mai sunt două, trei luni până să ne mutăm în ea. Eu una abia aștept”, a scris Brigitte Pastramă pe rețelele sociale, după ce și-a anunțat fanii că a primit actul de proprietate.

Brigitte Pastramă, locuință de 400.000 de euro în Dubai
Brigitte Pastramă, locuință de 400.000 de euro în Dubai

Ce obicei au Brigitte și Florin Pastramă

În luna februarie, Brigitte Pastramă a dezvăluit ce obicei are cu partenerul ei de viață, Florin Pastramă, în fiecare zi. Vedeta a spus că citesc împreună câte cinci pagini din Biblie, după ce își beau cafeaua.

„Vreau să vă mărturisesc ce am pe suflet: că acea Brigitte pe care o vedeți aici, acasă e total diferită. Nu credeam că o să ajung să mă pocăiesc, vreau să îi mulțumesc lui Dumnezeu că prin ea am ajuns la pocăință.

S-a botezat și mama mea, jumătatea din familia mea e pocăită. Dumnezeu m-a schimbat într-un an. Dacă ea nu avea vocea, nu eram omul de astăzi. Am primit Duhul Sfânt, sunt botezat penticostal.”, a spus și Florin Pastramă, în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Brigitte Pastramă a mai spus că în prezent ea și Florin Pastramă se înțeleg foarte bine, se susțin reciproc și nu mai sunt atât de vulcanici cum obișnuiau să fie. Vedeta a precizat că ea și partenerul ei de viață vor să facă bine, să ajute persoane care se confruntă cu probleme.

Urmăriți Impact.ro și pe