Ce a observat CTP în declarațiile Andreei Esca. „O cunosc de mai bine de 20 de ani”

Raluca Juncu 21.07.2020, 09:12
Ce a observat CTP în declarațiile Andreei Esca. „O cunosc de mai bine de 20 de ani”

Andreea Esca a confirmat aseară, într-un interviu în exclusivitate pentru Pro TV că atât ea, cât și soțul ei și unul dintre copii au fost diagnosticați cu COVID-19. Gazetarul Cristian Tudor Popescu a comentat despre cazul infectării Andreei Esca.

CTP, despre Andreea Esca

Andreea Esca a confirmat zvonurile privind infecția sa cu coronavirus, povestind cu sinceritate într-un interviu cum s-a întâmplat totul și care este starea ei și a familiei sale. Cristian Tudor Popescu explică faptul că prezentatoarea s-a aflat într-o situație extrem de dificilă în această perioadă și că o apreciază pentru luciditatea și sângele ei rece care au ajutat-o să traverseze peste acest moment de grea încercare.

„O cunosc pe Andreea Esca de mai bine de 20 de ani. Am fost cablat cu ea în nenumărate emisiuni, dar nu am văzut-o niciodată aşa cum am văzut-o în această seară. Este o profesionistă a ştirilor, a meseriei, care frizează mereu perfecţiunea. Acum nu a mai fost profesionistă. A fost amatoare. În sensul profund al cuvântului, acela de a iubi. Cred că Andreea Esca a salvat în această seară, fără să fie medic sau preot, nişte vieţi şi nişte suflete, prin ceea ce a spus şi cum a spus.

Întotdeauna am apreciat-o pentru sângele ei rece, pentru luciditatea emisiunii, indiferent cât de dificilă era situaţia sau întrebările care se puneau”, a declarat Cristian Tudor Popescu, într-o emisiunea la Digi24.

Jurnalistul a mai transmis și că o apreciază pe Andreea Esca pentru puterea de a putea povesti cum cineva drag ție s-a aflat la un pas de moarte.

„Andreea a făcut un lucru foarte greu, nu ştiu câţi dintre noi l-ar putea face: să povesteşti ce i se întâmplă unei persoane iubite, care a ajuns până în pragul morţii. Ca să faci aşa ceva în astfel de momente, este cu totul ieşit din comun, maximum ce poţi face ca gazetar”, a mai adăugat CTP.

Urmăriți Impact.ro și pe