Ce a început să facă Florin Cîţu pe reţelele de socializare după ce s-a aflat că a fost reţinut în SUA. Toată lumea este uimită de gestul premierului

Ioana Bucur 13.08.2021, 11:59
Ce a început să facă Florin Cîţu pe reţelele de socializare după ce s-a aflat că a fost reţinut în SUA. Toată lumea este uimită de gestul premierului

Premierul pare că încearcă să transmită mesaje ascunse celor care au „scurs” în spațiul public informația ce ar fi putut să îi pună punct carierei politice. Oamenii au fost uimiți când au văzut ce a început să facă Florin Cîţu pe reţelele de socializare după ce s-a aflat că a fost reţinut în SUA.

Florin Cîțu, mesaj ascuns pentru cei care au dezvăluit că a fost prins băut la volan în SUA

Opinia publică este din nou divizată, în urma dezvăluirilor din trecutul premierului. În timp ce unii susțin că este vorba despre o „greșeală a tinereții” ce a fost plătită din plin, alții spun că Florin Cîțu nu mai poate ocupa o funcție importantă în stat.

În tot acest timp, liberalul s-a retras din spațiul public. Este, în schimb, foarte activ pe platformele de social media. Florin Cîțu a postat, pe InstaStory, mai multe fotografii cu el în Statele Unite ale Americii, iar fiecare imagine este însoțită de câte un cântec.

Dacă ascultăm cu atenție, pare că premierul vrea să transmită un mesaj celor care au crezut că îi pot distruge șansele la conducerea PNL și cariera politică: „Bow down before the one you serve/ You’re gonna get what you deserve” (n.r. – Îngenunchează în fața celui pe care îl slujești/ Vei primi ceea ce meriți), „Oh, can’t stop me now” (n.r. – Nu mă mai puteți opri acum).

Ce a început să facă Florin Cîţu pe reţelele de socializare după ce s-a aflat că a fost reţinut în SUA
Florin Citu

„Am făcut o greșeală acum 20 de ani”

Un document din martie 2000 arată că premierul Florin Cîțu a fost încarcerat timp de două zile și amendat cu 1.000 de dolari, în SUA, pentru conducere sub influența alcoolului.

Premierul Florin Cîțu a recunoscut că a urcat la volan, chiar dacă era sub influența băuturilor alcoolice, și a fost prins de poliție, pe vremea când studia în Statele Unite ale Americii. Liberalul a spus că a primit o amendă foarte mare, fiind nevoit să își vândă mașina pentru a o achita.

„Acum 20 de ani, a fost vorba de DIY, este vorba de conducere sub influenţa alcoolului. Am plătit amenda respectivă, o amendă foarte mare. Este contravenţie, am făcut o greşeală acum 20 de ani”, a explicat premierul.

Mai mult, Cîțu a spus că i se pare interesant că informația nu a apărut în spațiul public în timpul scrutinurilor cu Partidul Social Democrat, ci tocmai acum, înainte de alegerile interne din Partidul Național Liberal.

„Este interesant că în patru tururi de scrutin cu PSD nu a apărut această informaţie, apare acum în competiţia internă din PNL”, a declarat Florin Cîţu despre amenda pe care a primit-o în SUA, în tinerețe.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...