Ce a fost obligat Cătălin Măruță să facă după operație. Andra a stat tot timpul lângă el

Beatrice Dumitru, Gabriel Alexandru 12.01.2023, 23:09
Ce a fost obligat Cătălin Măruță să facă după operație. Andra a stat tot timpul lângă el

Cătălin Măruța a suferit o intervenție chirurgicală la genunchi și va lipsi o vreme de la emisiunea pe care o prezintă la Pro Tv. Soția sa, Andra, i-a fost alături la spital, fiind copleșită de emoții, și a avut mare grijă de el. De aceea, Cătălin Măruță a numit-o asistenta lui personală și a spus ce a fost obligat de aceasta să facă după intervenție.

Ce a spus Cătălin Măruță după operația la genunchi

Cătălin Măruță a fost supus unei intervenții complexe la ligamentele încrucișate. Prezentatorul a povestit că în vacanța de vară se juca cu fiul său pe plajă și l-a lovit un val foarte puternic care i-a provocat o ruptură a ligamentelor încrucișate. Acesta va fi externat joi și are nevoie de câteva zile de pauză pentru recuperare.

Andra, soția lui Cătălin Măruță, a stat tot timpul lângă acesta în spital, fiind copleșită de emoții. Prezentatorul tv numit-o pe Andra asistenta lui personală pentru că stă tot timpul lângă el și îl obligă să bea apă, îi dă în continuu cu paiul și chiar a băut doi litri. De asemenea, el a spus că soția sa nu vrea să plece acasă, deși operația a ieșit foarte bine și a oferit și câteva detalii imediat după intervenție.

Ce a fost obligat Cătălin Măruță să facă după operație. Andra a stat tot timpul lângă el
Cătălin Măruță, la spital, alături de soșia sa Andra.

Gata! Pacientul a supraviețuit. M-a așteptat și asistenta mea personală (n.r. Andra).Am putut să văd operația pe monitor. Am stat de vorbă cu doctorul. Totul a fost bine. Am fost un pacient ascultător. Urmează recuperarea pentru că de acum începe distracția. Mâine după-amiază mă externez, apoi e nevoie de câteva zile în care trebuie să respect câteva zile de proceduri”, a declarat Cătălin Măruță, imediat după operație.

Cât va lipsi Cătălin Măruță de la emisiune

Înainte să intre în operație, Cătălin Măruță s-a filmat în salon, alături de Andra, care a vrut neapărat să-l însoțească la spital, deși acesta s-a opus. Totodată, cântăreața  a spus că nu avea cum să își lase singur soțul în momentele dificile prin care urma să treacă. „Am dus o muncă de lămurire zilele astea, nu există”, a spus Andra.

Cătălin Măruță nu va apărea pe post zece zile, iar cea care îi ține locul la emisinea difuzată de Pro Tv de luni până vineri, de la ora 15.00, este Adela Popescu, care a afirmat că nu avea cum să nu-i sară în ajutor colegului Măruță, mai ales că sănătatea este pe primul loc.

 

Edit Foto: Iozan Carmen

Urmăriți Impact.ro și pe
Beatrice Dumitru
Este redactor pe zona de Actualitate Impact.ro. Beatrice a absolvit Facultatea de Jurnalism și cursurile de prezentatori, redactori, reporteri și operatori tv în cadrul Academiei de Radio și...