Imaginea prin care Cătălin Măruță a anunțat că se operează. „N-am lipsit niciodată în 16 ani”

Anca Manolica 12.01.2023, 09:32

Cătălin Măruță urmează să fie supus unei intervenții chirurgicale și va avea nevoie de un repaus, motiv pentru care va lipsi o perioadă de la cârma emisiunii pe care o moderează la Pro TV. După ce a anunțat în direct faptul că nu va mai fi pe micile ecrane ceva timp, acum a făcut și o postare și pe rețelele sociale, pentru fanii săi din mediul online, în care anunța același lucru. Despre ce operație este vorba.

Soțul Andrei va fi supus unei intervenții chirurgicale

După mai bine de două decenii în care a fost o prezență constantă pe micile ecrane, Cătălin Măruță este nevoit acum să ia o pauză puțin forțată. Vedeta de la Pro TV se va opera, urmând apoi să aibă o perioadă de recuperare.

Extrem de activ și pe rețelele sociale, acolo unde își ține la curent fanii cu tot ceea ce se întâmplă în viața sa, partenerul Andrei a postat o fotografie cu întreaga familie și a menționat despre următoarele schimbări pe care le va face în viața sa.

Va fi supus unei intervenții chirurgicale de ligamente încrucișate la genunchi și va avea nevoie de o pauză de la tot pentru a se reface cât mai rapid. Recent, el a povestit că se confruntă cu dureri din cauza unui incident petrecut în urmă cu câteva luni.

„Joi sunt programat să fac o operație de ligamente încrucișate. Voi lipsi o perioadă de la emisiune. Îmi e frică de tot, îmi e frică de intervenție”, spunea Cătălin Măruță, în urmă cu câteva zile, în cadrul show-ului său de la Pro TV.

Cătălin Măruță va fi supus unei intervenții chirurgicale
Cătălin Măruță va fi supus unei intervenții chirurgicaleCătălin Măruță va fi supus unei intervenții chirurgicale

Despre ce operație este vorba

După ce a consultat mai mulți doctori și a cântărit toate variantele, gazda emisiunii La Măruță decis că cel mai bine este să se opereze, pentru că problemele s-ar putea agrava în viitor. Vara trecută, aflat într-o vacanță la mare, cu familia, Cătălin Măruță s-a accidentat și s-a ales cu o ruptură de ligamente.

„Selfie in care vă mulțumim pentru mesajele de susținere! Pentru că stiți cum e … viața ne rezervă tot felul de surprize: fix când ne așteptăm mai puțin ritmul se întrerupe brusc!

In aproape 16 ani, de când am început emisiunea pe ProTv, nu am lipsit deloc, chiar dacă au fost momente sau zile in care nu mi-a fost ușor. Privind în urmă, nu regret deloc. Când îți iubește meseria și colegii, când ești pasionat de ceea ce faci, dai 200%.

Acum însă iau o pauză scurtă pentru o operație de ligamente incrucișate la genunchi. Va fi inedit să fiu telespectator, dar pe de altă parte fiecare experiență trebuie trăită și luată așa cum este. Urați-mi succes!”, a scris gazda emisiunii La Măruță, pe rețelele sociale.

Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...