Ce a făcut tatăl Lidiei Buble după ce fiica lui s-a afișat cu Cornel Ilie de la Vunk. Artista nu se aștepta la asta

Iancu Andreea 03.10.2020, 18:33
Ce a făcut tatăl Lidiei Buble după ce fiica lui s-a afișat cu Cornel Ilie de la Vunk. Artista nu se aștepta la asta

Tatăl Lidiei Buble a reacționat imediat, după ce artista a apărut în ipostaze inedite în compania solistului de la Vunk. Lidia și Cornel Ilie au filmat un nou clip împreună, în care apar extrem de apropiați unul de altul. Scenele au lăsat loc de interpretări în rândul fanilor și nu numai. Totuși, pastorul a ținut să își avertizeze fiica.

Cum a reacționat tatăl Lidiei Buble, după ce artista s-a afișat cu Cornel Ilie

Lidia Buble a reușit să ajungă din nou în atenția presei, după ce a lansat un nou videoclip, alături de solistul de la Vunk. Artista și Cornel Ilie apar în mai multe scene extrem de apropiați, citindu-se o chimie evidentă între ei doi. Totuși, primul care a reacționat după noua apariție a vedetei a fost chiar pastorul din Deva. Acesta a luat atitudine și și-a sunat fiica pentru a-i cere lămuriri.

Iar acest gest părintesc vine după ce ani la rândul Lidia a fost condamnată că ar fi „stricat casa” prezentatorului TV. Înainte ca Lidia Buble și Răzvan Simion să fie împreună, acesta era căsătorit și avea și doi copii cu Diana, fosta soție.

În acest context, potrivit surselor noastre, tatăl Lidiei Buble a dorit să se asigure că între fiica sa și artistul de la Vunk nu există nimic mai mult decât o colaborare profesională. „Să nu te împingă păcatul să faci așa ceva”, i-ar fi spus, potrivit informațiilor pentru impact.ro. Lidia a reușit să își liniștească părintele, insistând că între ea și cântărețul de la Vunk nu este altceva decât o prietenie frumoasă.

Cornel Ilie, proaspăt divorțat de cea cu care are doi copii

Îngrijorarea pastorului nu este în van pentru că istoria pare să se repete. Atât Lidia, cât și Cornel sunt proaspăt despărțiți de foștii lor. Lidia Buble și Răzvan Simion s-au despărțit în luna iunie, după ce prezentatorul a făcut anunțul pe conturile sale de socializare. Potrivit mesajului emoționant, între cei doi ar fi dispărut iubirea. Lidia a încetat să mai fie fericită alături de Răzvan, motiv pentru care prezentatorul a decis să o ia fiecare pe drumuri separate. De atunci, Răzvan Simion a fost surprins în compania a două femei, despre care sursele noastre spun că nu sunt iubitele prezentatorului de la Neatza.

Pe de altă parte, Cornel Ilie a decis recent să divorțeze de soția sa. Solistul de la Vunk și Eliza au împreună doi copii, după un mariaj care a durat cinci ani de zile. Anunțul despărțirii a fost făcut chiar de către solist.

“Din «Poveste» a rămas «O veste»: De-a lungul timpului, oamenii au făcut ca termenul «divorț» să capete un aer distructiv, fatalist, așa că o să formulez altfel: eu și cu Eliza nu mai suntem un cuplu. Am învățat foarte multe împreună unul de la altul, am învățat și mai multe despre noi înșine și, mai ales, despre viață. Am devenit mai puternici și mai curajoși, unul prin celălalt. Astfel că aceasta este singura dată când vom spune ceva despre acest subiect. Vă mulțumim că înțelegeți această alegere. Există dragoste după iubire. Fotografia este făcută azi, puțin mai devreme”,  a anunțat Cornel Ilie despărțirea în urmă cu câteva săptămâni.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...