Ce a făcut Serena Williams înainte de a o învinge pe Simona Halep. Video inedit surprins la vestiare

Stan Filon 16.02.2021, 12:49
Ce a făcut Serena Williams înainte de a o învinge pe Simona Halep. Video inedit surprins la vestiare

Serena Williams a învins-o pe Simona Halep în sferturile de finală de la Australian Open, scor 6-3, 6-3. Acum s-a aflat ce a făcut americanca chiar cu câteva minute înainte de începerea partidei cu Simona Halep. Se pare că a avut efectul dorit de fostul număr 1 mondial.

Acum s-a aflat ce a făcut Serena Williams înainte de a o învinge pe Simona Halep

Serena Williams, de 7 ori campioană la Australian Open, a fost prima care a pășit pe suprafața de joc de pe arena centrală Rod Laver înaintea duelului cu Halep. Inedit este faptul că americanca a venit pe teren direct din sala de forțe.

Serene Williams a ales să își facă încălzirea până în ultima clipă înaintea meciului câștigat de altfel în fața Simonei Halep. Organizatorii turneului din Australia au postat pe Internet imagini din sala de forțe, acolo unde Serena Williams a fost surprinsă pe bicicleta medicinală, unde își încălzea mușchii picioarelor.

”Sunt pregătită pentru orice adversară”

“În acest moment sunt pregătită pentru orice adversară. Sunt sferturile de finală ale unui Grand Slam. Am fost aici de mai multe ori decât aş putea număra. Aceasta este atitudinea potrivită pentru mine”, declara Serena Williams.

Naomi Osaka se află printre principalele favorite la câștigarea Australian Open și a trecut fără probleme de Su-Wei Hsieh în sferturile de finală. Osaka a câștigat partida într-o oră și opt minute, scor 6-2, 6-2, iar numărul 3 mondial a ajuns la a 19-a victorie la rând după ce a învins-o pe sportiva din Taiwan și o va înfrunta pe Serena Williams în semifinalele turneului de Grand Slam.

La penultima întâlnire, Simona Halep a jucat cel mai bun meci al său şi a câştigat cu 6-2, 6-2, în faţa sportivei cu 23 de titluri de Grand Slam în palmares, în finala de la Wimbledon 2019. Acum însă americanca și-a luat revanșa și a emiminat-o din nou pe Simona Halep de la Australian Open, la fel cum s-a întâmplat și în anul 2019, când americanca a învins cu scorul de 6-1, 4-6, 6-4.

Statistica la întânlirile directe este net favorabilă sportivei din USA. Serena Williams conduce acum detașat cu scorul 10-2 la partidele câștigate în fața Simonei Halep.

Urmăriți Impact.ro și pe