Acuze dure pentru Simona Halep înainte de meciul cu Serena Williams. ”Sărăca fetiță”

Cristian Cojocaru 15.02.2021, 17:29
Acuze dure pentru Simona Halep înainte de meciul cu Serena Williams. ”Sărăca fetiță”

Campioanei române, Simona Halep i se aduc acuze pentru lipsă de fair-play, chiar înainte de meciul cu Serena Williams. Simona Halep nu a scăpat de ochii atenți care ulterior au criticat-o pentru un gest făcut în timpul meciului împotriva polonezei Iga Swiatek, din optimi.

Au fost aduse acuze pentru jucătoarea Simona Halep

Chiar înaintea meciului din sferturile turneului de la Australian Open, sportiva română are parte de critici dure. Aceasta este acuzată de faptul că a făcut un gest nepotrivit în timpul meciului cu Iga Swiatek. Românca a reușit scorul de 3-6, 6-1, 6-4 împotriva jucătoare de origine poloneză.

Simona este acuzată de către susținătorii Serenei Wiliams că duce lipsă de fair-play, chiar înaintea marelui meci cu jucătoarea de origine americană. Acuzația constă în faptul că Simona Halep ar fi lovit un copil de mingi fără a-și cere scuze ulterior. ESPN Argentina a analizat momentul, lucru care a împărțit fanii în două tabere.

Mii de comentarii au fost scrise pe Twitter cu privire la greșeala făcută de Simona. Acest gest s-a petrecut în timpul meciului cu Iga Swiatek, atunci când Simona a returnat serviciul Igăi și a lovit din greșeală copilul de mingi. Cum oamenii, țin minte o greșeală și nu celelalte alte zece fapte bune, avalanșa de critici și acuze la adresa tenismenei române nu a întârziat să apară.

Marți urmează a fi disputat meciul între Simona Halep și Serena Williams
Marți urmează a fi disputat meciul între Simona Halep și Serena Williams

Fanii Simonei i-au luat apărarea

În timpul meciurilor de tenis, se mai întâmplă ca jucătorii să îi lovească pe cei din jur din greșeală. Deși reprezintă un lucru relativ obișnuit, jucătoarea noastră nu a scăpat de critici pentru faptul că nu și-a cerut scuze față de copilul de mingi respectiv. Printre comentarii se regăsesc afirmații precum „Halep nici măcar nu și-a cerut scuze după ce a lovit acel copil de mingi”, în timp ce un altul a comentat „Săraca fetiță! Și-a cerut măcar scuze sau a zis ceva?”.

Fanii Simonei nu au ezitat să ia apărarea acesteia. Aceștia susțin că în videoclipul distribuit de către ESPN Argentina, este vizibil faptul că Simona Halep își cere scuze, făcând un gest discret.

„Din moment ce căutați orice mic motiv pentru a arunca cu ură asupra Simonei, iată videoclipul în care a lovit din greșeală copilul de mingi! Și-a cerut scuze imediat și a ridicat ușor mâna, dar acest lucru nu s-a văzut prea bine. Vă rog să nu mai fiți ipocriți!”, a spus Lorena Popa.

Această întâmplare a avut loc la începutul setului secund, când Simona a dominat-o pe Iga Swiatek. Numărul 2 WTA și-a luat revanșa după ce jucătoarea de origine poloneză a reușit să o înfrângă pe Simona în optimile de la Roland Garros din 2020. Marți, începând cu ora 10:00, urmează a fi disputat meciul Simonei Halep împotriva Serenei Williams, locul 11 WTA.

Recomandare Video Impact.ro
Urmăriți Impact.ro și pe