Alertă maximă în Capitală. Un bărbat înarmat a amenințat că va face dreptate pentru Raisa, fetița ucisă de un polițist

Cătălina Burghelea 17.01.2022, 07:01
Alertă maximă în Capitală. Un bărbat înarmat a amenințat că va face dreptate pentru Raisa, fetița ucisă de un polițist

Poliția Capitalei este în alertă maximă, după ce un bărbat a sunat la 112 şi a ameninţat că va împuşca un om al legii dacă agentul care a accident-o mortal pe Raisa nu va fi arestat. Individul cere ca polițistul care a provocat tragedia în care copila de 11 ani a murit să fie încătușat și dus în spatele gratiilor. În caz contrar, va împușca la întâmplare un agent zărit pe străzile din București!

Este alertă în București! Un individ înarmat i-a amenințat pe polițiști

Din primele informaţii, Direcția Generală de Poliție a Municipiului București (DGPMB) a fost apelată prin Sistemul Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112 de către o persoană de sex bărbătesc, care a ameninţat că, dacă nu va fi arestat polițistul de la Secţia 5, care a ucis-o pe Raisa, va face singur dreptate.

Bărbatul cere dreptate pentru Raisa

Persoana a efectuat apelul la 112 de pe o cartelă prepay şi a fost localizată de Serviciul de Telecomunicații Speciale (STS) într-o zonă mare de acoperire, spun surse din poliție, citate de Antena 3. Individul a ameninţat că, dacă nu reușește să-l împuște pe agentul care a produs accidentul mortal de acum câteva zile, are în vizor orice poliţist care îi va ieşi în cale.

Acum este alertă în toată Capitala, în speranța că polițiștii îl vor prinde pe cel care a sunat la 112 și a făcut amenințarea.

Ce spune poliţistul care a ucis-o pe Raisa pe trecerea de pietoni în apelurile la 112. Noi detalii ies la iveală

Tatăl copilei este disperat: „trebuie să plătească”!

Joi, 13 ianuarie, două copile au fost lovite în plin în timp ce traversau strada regulamentar, pe trecerea de pietoni. Mașina care le-a accidentat aparține Poliției Române, iar la volan se afla un agent de 30 de ani. Raisa a murit pe loc, iar cealaltă fetiță se află în spital.

Tatăl Raisei este devastat de durere. Simte că înnebunește de la atâta suferință. La câteva zile de când lumina ochilor lui a murit, bărbatul cere să se facă dreptate, iar polițistul care a provocat accidentul să plătească pentru fapta sa.

„A fost greu! A fost foarte greu! Dar, probabil că o să ne ajute să trecem mai departe. (…) Suntem în ianuarie și ar fi trebuit să fie zăpadă și ger, dar soarele acesta a ieșit numai pentru ea, ca să-i lumineze calea. Să știți că acest polițist o să plătească. Probabil Dumnezeu o să facă în așa fel încât să plătească și el tot cu viața pentru fata mea, pentru că așa ar trebui.

Eu sper că autoritățile o să-și facă treaba și datoria, pentru că totuși e un copil de 11 ani care nu ar fi trebuit să plece așa repede pentru un nenorocit care aleargă ca disperatul. Eu sper că o să fie bine, dar toți trebuie să ne gândim că trăim în România. Și trăind în România s-ar putea ca totul să fie mușamalizat, toți să se spele pe mâini. Dar, noi sperăm să fie bine. Să facă dreptate! Să plătească pentru că asta e” a spus bărbatul, împietrit de durere, pentru Antena3.

Mașina agentului circula cu viteză peste limita legală

Potrivit martorilor și imaginilor video, autospeciala circula cu viteză mare în momentul impactului, peste 80 km/h. Prima fetiță a fost proiectată pe trotuar și rănită, iar Raisa a ajuns pe capota mașinii. Agentul ar fi frânat brusc, iar Raisa s-a izbit de asfalt, rămânând inconștientă.

Urmăriți Impact.ro și pe
Cătălina Burghelea
Este redactor Playtech. Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării și a masterului în Marketing Online din cadrul ASE, Catalina Burghelea s-a alaturat echipei de stiri de...