Ce a făcut Gina Pistol pentru a fi iubita lui Smiley. Artistul a aflat abia după ce s-au îndrăgostit

Stan Filon 19.09.2021, 09:10
Ce a făcut Gina Pistol pentru a fi iubita lui Smiley. Artistul a aflat abia după ce s-au îndrăgostit

Smiley și Gina Pistol nu mai au cum să-și țină departe de ochii lumii iubirea. Au deja un copil împreună și vremurile când fugeau de paparazzy și evitau întrebările despre partenerul de viață au apus de ceva vreme. Dar cum s-au îndrăgostit cei doi? Ei bine, Gina Pistol a povestit exact cum s-a întâmplat!

Gina Pistol a spus ce a făcut pentru a fi iubita lui Smiley

Gina Pistol a avut un moment de sinceritate absolut, chiar în podcastul iubitul său de pe YouTube, când prezentatoarea de televiziune a povestit despre momentul în care s-a îndrăgostit iremediabil de Smiley, dar și cum simte că crește….dragostea în ea pentru Josephine, fiica lor.

Gina Pistol și Smiley se cunoșteau de ani de zile, dar niciodată nu s-au privit decât ca buni prieteni. Totul s-a schimbat când planetele s-au aliniat, iar Gina Pistol l-a privit altfel pe artist. ”La ce nu te pricepi, la suflete pereche? Taci, mă! Ești așa de emoționat, stai că mă reîndrăgostesc de tine. Știi când m-am îndrăgostit de tine, când te-am observat, când te-am văzut altfel? Tu pentru mine erai Smiley și atât, un băiat simpatic. Îmi plăcea muzica ta și țin minte că în urmă cu câțiva ani eram la un eveniment și urma să cânți tu.

Gina Pistol a spus ce a facut pentru a fi iubita lui Smiley
Gina Pistol a spus ce a facut pentru a fi iubita lui Smiley

”Eu nu observ bărbații care sunt într-o relație”

Eu eram singură și cred că și tu erai singur atunci pentru că eu nu observ bărbații care sunt într-o relație, pentru mine nu există. Dar atunci parcă erai singur. Și erai pe scenă și cântai «Love is for free» și mă uitam la tine și mi-am zis «hai că e drăguț băiatul ăsta». Și pe urmă tot te-am văzut pe la Vocea României că-s consumatoare de muzică bună și-mi plăcea foarte mult. Și veneam în public și mă uitam așa la tine… Ce ciudat e, suntem amândoi stângaci”, a spus Gina Pistol în emisiunea ”8, 8 și ceva, FIX, cu Smiley”.

Gina Pistol a vorbit și despre dragostea pură, iubirea supremă, pe care a început s-o simtă imediat cum pe lume și-a făcut apariția Josephine, fiica sa și a lui Smiley. ”Atunci când devii părinte, când ești mamă, se schimbă ceva în tine. E o dragoste pe care nu ai mai simțit-o niciodată. Dragostea pe care o ai pentru copilul tău aia, de fapt, cred că este esența iubirii. Simt cum crește o dragoste în mine de la o zi la alta și mi-e tot mai dragă Josephine. Am impresia că o cunosc pe fiica mea dintotdeauna”, a mai adăugat vedeta de la Antena 1.