Ce a cerut Adela Popescu PRO TV-ului pentru a pleca în Republica Dominicană. Vedeta, tratată regeşte într-o vilă de jumătate de milion de euro

Ioana Bucur 31.07.2022, 15:54
Ce a cerut Adela Popescu PRO TV-ului pentru a pleca în Republica Dominicană. Vedeta, tratată regeşte într-o vilă de jumătate de milion de euro

Prezentatoarea noului sezon „Sunt vedetă, scoate-mă de aici” este cu adevărat răsfățată de șefii postului, iar orice dorință se pare că îi este îndeplinită. S-a aflat ce a cerut Adela Popescu PRO TV-ului pentru a pleca în Republica Dominicană. În timpul filmărilor pentru celebrul reality show, vedeta este tratată regește într-o vilă de jumătate de  milion de euro.

Adela Popescu, condiții de lux în Republica Dominicană

Adela Popescu a acceptat ceea ce pare a fi cea mai mare provocare a carierei sale. Este soție și mamă a trei copiii, însă a spus DA în momentul în care a avut șansa să se alăture proiectului „Sunt vedetă, scoate-mă de aici”, ca prezentator.

Doar că este vorba despre un angajament de durată și care o va duce la mii de kilometri de casă. Vedeta a știut cum să își negocieze contractul, nu doar la capitolul salariu, ci și când a venit vorba de condițiile în care va sta în Republica Dominicană, țara în care se filmează reality show-ul.

Prezentatoarea „Vorbește lumea” nu a plecat singură, ci împreună cu soțul și cei trei copii. Familia va trăi pe picior mare în timpul filmărilor, șefii din PRO TV  asigurându-i vedetei condiții de lux.

Potrivit informațiilor publicate de Ciao.ro, PRO TV a plătit pentru Adela Popescu chirie până în luna octombrie pentru o vilă fabuloasă ce ar valora nu mai puțin de jumătate de milion de euro. Lista beneficiilor continuă!

„Îi admir pe cei care vor intra în acest reality show”

Pentru a se asigura că se poate dedica așa cum trebuie proiectului, televiziunea i-a asigurat și o bonă pentru copii, șofer, asistent personal, chiar și o persoană care să se ocupe de toate cumpărăturile pentru familie.

Adela Popescu va prezenta noul sezon „Sunt vedetă, scoate-mă de aici” alături de Cabral. Vedeta s-a declarat încântată că va lucra din nou alături de el și că experiența va fi una unică nu doar pentru concurenți, ci și pentru ea.

„Îi admir pe cei care vor intra în acest reality show, pentru curajul de a-și depăși propria condiție. Nu este ușor nici măcar să iei decizia asta, dar să fii acolo, în junglă, departe de tot și toate, având curajul să stai față în față cu necunoscutul.

Abia aștept să văd care sunt concurenții, la ce provocări vor fi supuși și cum vor depăși fiecare zi din jungla Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, a spus Adela Popescu.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...