Fostul concurent de la „Exatlon România” care se întoarce în Dominicană pentru „Sunt celebru, scoate-mă de aici”. Va fi un adversar de temut

Dumitrică Roxana 26.07.2022, 19:50
Fostul concurent de la „Exatlon România” care se întoarce în Dominicană pentru „Sunt celebru, scoate-mă de aici”. Va fi un adversar de temut

Concurenții reality-show-ului „Sunt celebru, scoate-mă de aici” au plecat deja spre Republica Dominicană. Fostul fotbalist Giani Kiriță este unul dintre protagoniştii emisiunii mult aşteptată de telespectatorii Pro TV.

Foamea și lipsa confortului,  greu de suportat în Republica Dominicană

Giani Kiriță are un avantaj în marea aventură din Republica Dominicană. Fostul fotbalist a mai fost în junglă acum patru ani, când a participat la „Exatlon România” , difuzat la Kanal D.

Acesta este unul dintre motivele pentru care Giani a fost cooptat în această distribuție. Cu siguranţă, va fi un adversar de temut pentru ceilalți concurenți. Deși a intrat în conflicte cu ceilalți participanți, acesta a fost apreciat pentru spiritul lui competitiv, așa că a revenit și în al doilea sezon al emisiunii Exatlon, de această dată în calitate de antrenor.

Giani nu mai este fotbalist de performanță, dar îi place să aibă în continuare o viață sportivă și îndrăgește foarte mult concursurile de acest gen, unde există multă aventură și adrenalină.

Cu ce se ocupă fostul fotbalist

„La început am luat-o (televiziunea, n.r.) ca pe o glumă, după ce, în 2012, m-am lăsat de fotbal. Apoi, în 2013 am participat la Dansez pentru tine. Și acolo am luat-o ca pe o joacă, dar uite că au trecut nouă ani în care eu stau în televiziune. A devenit alt viciu pentru mine”, spunea fostul fotbalist.

Cunoscut pentru duritatea de care dădea dovadă pe terenul de fotbal, Giani nu a dezamăgit nici în ring. Fostul jucător al lui Dinamo și-a făcut K.O. adversarul, într o luptă unu la unu.

Giani Kiriță a jucat și pentru echipa națională de fotbal a României, debutând în 2000 împotriva unui meci cu Polonia. Fostul sportiv și-a încercat norocul și ca antrenor în 2012, acesta ocupându-se deechipa CS Buftea.

 

Urmăriți Impact.ro și pe