Ce a apărut pe un teren din Bran înainte de presupusa vizită a lui Elon Musk. Mesajul pentru cel mai bogat om din lume

Stan Filon 30.10.2022, 21:19
Ce a apărut pe un teren din Bran înainte de presupusa vizită a lui Elon Musk. Mesajul pentru cel mai bogat om din lume

Acum s-a aflat ce a apărut pe un teren din județul Brașov, înainte de presupusa petrecere organizată de Elon Musk de Halloween la castelul Bran! Miliardarul ar fi închiriat castelul pentru el și prietenii săi din Statele Unite ale Americii, unde vor organiza o petrece de neuitat, într-un peisaj de poveste, cu o istorie terifiantă, construită de scriitorul Bram Stoker.

Ce a apărut pe un teren din Bran înainte de presupusa petrecere a lui Elon Musk

Elon Musk ar fi venit în România să petreacă Halloween-ul pe tărâmul lui Dracula. Ar fi invitat și 140 de prieteni din Statele Unite ale Americii, printre care miliardari, actori și cântăreți recunoscuți pe plan mondial. Pe un teren privat din Bran, chiar acolo unde s-a obținut aprobare de aterizare pentru elicopterele cu care au venit miliardarii scrie „Bine ai venit Elon Musk!”.

Elicopterele au tot aterizat la Bran, zilele acestea, aducându-i pe invitații la petrecerea pe care ar fi organizat-o Elon Musk, preluați direct de pe Aeroportul Henri Coandă. Americanii au evitat astfel adevăratul coșmar de Holloween, Crăciun, Paște, weekend și alte sărbători legale din România: traficul de pe DN1.

Ce a aparut pe un teren din Bran inainte ca Elon Musk sa ajunga la petrecere
Ce a aparut pe un teren din Bran inainte ca Elon Musk sa ajunga la petrecere

Aleile castelului Bran au fost luminate cu făclii

Presupusa petrecere a lui Elon Musk se pare că va începe undeva după ora 22:00. Aleile castelului sunt luminate cu făclii, iar invitații urmează să își facă apariția. Costumați în diferite personaje îngrozitoare, aceștia vor sosi cu 3 autobuze, iar în parcare vor fi întâmpinaţi cu numere de magie şi iluzionism. Vor fi mai apoi împărţiţi în grupuri mici, care vor urca spre castel la interval de câteva minute, astfel încât emoţiile fiecărui participant să fie amplificate.

Pentru început vor face un tur al castelului, iar la 11 şi jumătate începe petrecerea. Cea care va întreține atmosfera va fi cunoscuta Dj/actriță Julia Sandstrom.

Invitații lui Elon Musk pot cutreiera castelul, iar momente speciale vor avea loc în camera de tortură şi în zona ascensorului, care oricum oferă senzaţii vizuale puternice. Organizatorii le-au pregătit şi un show cu lasere şi un spectacol de video mapping. După ora 3 noaptea, petrecerea va continua, dar într-un alt loc. Până să ajungă însă la castelul Bran, oaspeţii miliardarului Elon Musk iau cina la un restaurant aflat la 3 km distanţă de castel, unde vor avea parte de divertisment. În plus, vor asculta un cor de copii.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...