Cum s-au distrat miliardarii și vedetele înainte de petrecerea de la Bran. Lăutari, monștri și masă de lux la Brașov cu fondatorul Pay-Pal

Stan Filon 30.10.2022, 16:50

Acum s-a aflat cum s-au distrat miliardarii și vedetele înainte de petrecerea de la Bran! Țara lui Dracula a fost luată cu asalt de cei mai bogați oameni ai planetei, care au vrut să petreacă Halloween în castelul celui mai de temut vampir al tuturor timpurilor. Oastea miliardarilor americani este condusă de celebrul Elon Musk, fondator Tesla, care a adus cu el în România zeci de minți luminate ale tehnologiei, dar și vedete și cântăreți de la Hollywood.

Cum s-au distrat miliardarii și vedetele înainte de petrecerea de la Bran

Vedetele americane au dat startul petrecerii de Halloween încă de sâmbătă seara, când au mers la o pensiune din Poiana Brașov. Au renunțat la hainele lor de mii și mii de dolari și s-au costumat în personaje care mai de care mai înspăimântătoare.

Au fost întâmpinați la stâna Sergiana din Poiana Brașov în pur stil românesc: cu pâine și sare, da și cu câte un păhărel de țuică de prună. Elon Musk a fost impresionat încă de la sosire, așa că nu a mai avut de ce să se abțină și a scris pe Twitter: „Pâinea și produsele de patiserie proaspăt coapte sunt unele dintre marile bucurii ale vieții”! Spuneam că americanul nu a mai avut de ce să se abțină deoarece a cumpărat recent celebra rețea socială. „În sfârșit, adevărul că carbohidrații sunt uimitori poate fi spus pe această platformă!”, a fost celălalt mesaj postat de Musk.

Cum s-au distrat miliardarii si vedetele inainte de petrecerea de la Bran
Cum s-au distrat miliardarii si vedetele inainte de petrecerea de la Bran

Petrecere câmpenească, înainte de Halloween

Decorul de la stână a fost unul pe măsura sărbătorii pentru care americanii au venit în România, iar petrecerea a fost încinsă de lăutari. Vedetele au degustat bunătățile românești la lumina sutelor de lumânări aflate pe mese, iar apoi a venit vremea dansului, iar americanii nu s-au sfiit deloc. Au petrecut cu lăutari până în creierii nopții, iar rețelele sociale s-au umplut de fotografii de la petrecere.

Ei bine, duminică, americanii au ales să se plimbe prin Brașov. Așa a făcut magnatul american Peter Thiel, fondatorul PayPal, și partenerul său, miliardarul Matt Danzeisen. Cei doi, împreună cu mai multe vedete, au mâncat la un restaurant din centrul orașului. Șeful restaurantului Prato, Laurențiu Iordache, a spus că americanii nu au dorit nimic special, față de ce era în meniu, chiar dacă branch-ul a fost rezervat în urmă cu trei săptămâni.

„Nu s-a vrut nimic special”

„Ceea ce le-am servit astăzi, se găsește în fiecare zi în meniul nostru. Nu au optat pentru nimic deosebit, în afara unor restricții alimentare în cazul unor persoane, cum ar fi alergiile, spre exemplu), nu au fost alte solicitări. Lumea a fost mulțumită și sperăm să mai vină. Le-am prezentat un meniu, care a fost agreat de către organizatori, nu s-a vrut nimic special, în afară de ceea ce avem noi în meniu, a fost doar un brunch. Au avut doar o singură solicitare, pe partea de detox să aibă să aibă chestii vegetariene, fresh-uri, sucuri naturale, pe bază de plante, pe bază de legume, nimic altceva”, a spus Iordache, fără să precizeze exact ce au mâncat oaspeții.

Miliardarii americani se pregătesc acum pentru petrecerea lui Elon Musk de la castelul Bran, închiriat de fondatorul Tesla. Se anunță o petrecere pe cinste, cu peste 140 de invitați din Statele Unite ale Americii. Printre aceștia se numără Sergey Brin, fondatorul Google, Steve Jurvetson, fondator Hotmail și în prezent în board-ul Space X, Luke Nosek, co-fondator PayPal, fondator al Gigafund – un fond de investiții axat pe explorarea spațiului și primul investitor în Space X-ul lui Elon Musk. De asemenea, la eveniment ar urma să participe și magnatul Larry Page, al 17-lea cel mai bogat om din lume în 2022 și co-fondator Google, dar și vedete de talie mondială, actori și artiști.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...