Ce a apărut în locul în care Răzvan Ciobanu și-a pierdut viața. Toți au rămas fără cuvinte când au văzut asta. Sfâșietor

Redacția IMPACT / 18.07.2020, 19:05

Răzvan Ciobanu, creatorul de modă care a murit anul trecut într-un accident rutier a rămas în memoria mai multor oameni, care au fost impresionați de destinul care s-a sfârșit crunt.

Monument de marmură în memoria lui Răzvan Ciobanu

Designerul de modă care a murit subit în urma unui accident rutier pe raza județului Constanța va rămâne întotdeauna în amintirile cunoscuților dar și a celor care l-au apreciat, chiar și în ciuda faptului că a fost dependent de droguri, în ultima perioadă a vieții sale. Totuși, oamenii își vor aminti mereu de el și asta pentru că exact în locul în care acesta a murit, adică între Săcele și Năvodari, mai mulți cunoscuți de-ai  acestuia au ridicat un monument funerar, pe care stau scrise câteva versuri emoționante.

„Îmi vine să desfac aerul/ Să rup munții/ Să unesc oceanele/ Să calc în picioare/ Toate barierele lumii/ Să-mi fac cărare/ Până la ceruri/ Până dincolo de ele/ Să strig să nu plec”, sunt versurile înscrie pe monumentul de marmură, în memoria lui Răzvan Ciobanu.

Sursa foto: wowbiz.ro
Sursa foto: wowbiz.ro

Versurile aparțin lui Nicu Alifantis, fiind incluse în poemul „Gând”, publicat în volumul „Scrisori nedesfăcute” (1997).

Controversatul designer de modă a murit pe 29 aprilie 2019, la doar 43 de ani. Acesta și-a pierdut viața în urma hemoragiei provocate de multiplele fracturi şi leziuni suferite în urma impactului rutier devastator. La aceste concluzii au ajuns anchetatorii la șapte luni de la moartea acestuia, în decembrie 2019, atunci când dosarul a fost clasat. Răzvan Ciobanu a fost înmormântat în Cimitirul Progresul 1 din Capitală.

„S-a dispus clasarea conform articolului 16, litera f din Codul de Procedură Penală, întrucât s-a constatat că decesul a fost cauzat de accident. În speță a mai fost începută și o urmărire penală privind conducerea sub influența unor substanțe, însă a fost închisă ținând cont că a intervenit decesul”, au transmis reprezentanții Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, potrivit Digi24.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI