Ce a ajuns să facă o vedetă din “Baywatch” în ultimul an. Povestea e una tristă

Ioana Bucur 13.10.2021, 16:01

Și-a câștigat un loc în visele a milioane de bărbați din întreaga lume, s-a căsătorit cu una dintre cele mai mari staruri ale muzicii rock. La 53 de ani, arată incredibil, exact ca la 20 de ani. S-a ferit să mai apară în public, iar motivul sfâșietor abia acum a fost dezvăluit. Ce a ajuns să facă o vedetă din „Baywatch” în ultimul an.

Drama trăită de o vedetă din „Baywatch”

Actrițele care au avut șansa de a îmbrăca deja celebrul costum de baie roșu au devenit, peste noapte, celebrități în aproape toate colțurile lumii. Între 1996 și 1998, timp de două sezoane ale celebrului show, Donna D’Errico a fost una dintre cele mai iubite și admirate membre ale distribuției „Baywatch”.

Fostul model Playboy s-a retras din lumina reflectoarelor, neavând un destin deloc fericit. În 1996, anul în care și-a făcut debutul în „Baywatch”, s-a căsătorit cu basistul formației Motley Crue, Nikki Sixx. Relația lor a durat puțin mai mult de un deceniu. Cei doi au divorțat în 2007, iar Donna D’Errico a suferit cumplit după despărțire, devenind dependentă de alcool.

Și-a ținut lupta cu dependența departe de ochii publicului. Recent, acrița a dezvăluit, într-o postare pe Instagram, că, la vârsta de 53 de ani, sărbătorește un an de când nu s-a mai atins de băutură.

„Astăzi s-a împlinit un an de când nu am mai consumat alcool. De când am renunțat la băutură, o groază de lucruri frumoase s-au întâmplat în viața mea. Am început să iau decizii importante, cu mintea limpede. Am reușit să învăț să îmi înfrunt problemele, nu să îmi alin suferința cu alcool”, a scris fosta actriță din „Baywatch”, pe Instagram.

Ce a ajuns să facă o vedetă din Baywatch în ultimul an

La 53 de ani, arată impecabil. Care sunt secretele „frumuseții veșnice”

La cei 53 de ani, actrița arată impecabil. Este mamă a doi copii, o fată de 20 de ani, cu Sixx, dar și un băiat de 28 de ani, dintr-o relație anterioară. Recent, ea a publicat pe Instagram o imagine în care arată că oricând ar putea îmbrăca din nou costumul de baie roșu din serialul care i-a adus celebritatea.

Donna D’Errico a dezvăluit și câteva dintre secretele siluetei sale: mănâncă sănătos, gătește acasă, face mișcare, însă recunoaște că și-a făcut și câteva operații estetice.