Ce a ajuns să facă Dincă în închisoare. Gestul lui i-a șocat pe toți

Redacția IMPACT 14.05.2020, 17:22
Ce a ajuns să facă Dincă în închisoare. Gestul lui i-a șocat pe toți

Gheorghe Dincă a avut parte de zile tulburate în arest. După ce a fost abuzat în închisoare, acesta susține că vrea acum să urmeze o cu totul altă stare, la nivel spiritual. Ce vrea acum bărbatul să facă?

Monstrul din Caracal o apucă pe drumul credinței?

Gheorghe Dincă vrea să se bucure de liniște, în penitenciarul în care este închis, motiv pentru care a solicitat să fie văzut de un preot, săptămânal. Cel supranumit Monstrul din Caracal, care este închis pentru mai multe capete de acuzare, ce se leagă de numele tinerelor Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu, își duce zilele în spatiile gratiilor. Bărbatul și-a schimbat de nenumărate ori declarațiile cu privire la faptele sale, însă acum spune că este pregătit pentru un nou capitol, cel care îl va duce către Dumnezeu.

Gheorghe Dincă, în ianuarie 2020. Sursa foto: Inquam Photos/Octav Ganea
Gheorghe Dincă, în ianuarie 2020. Sursa foto: Inquam Photos/Octav Ganea

Se pare că Dincă citește acum, de mai multe ori pe zi, biblia și a cerut în repetate rânduri ca un preot să vină să îl spovedească. Chiar și așa, acesta ar putea fi, însă un alt joc de-al bărbatului, au declarat surse pentru Impact.ro.

„Nu mai vorbește cu nimeni despre faptele sale, stă mai tot timpul singur, nu vrea să mai interacționeze cu nimeni. Citește biblia, spune rugăciuni, ba chiar a cerut să se spovedească, motiv pentru care a primit vizita unui preot. Spune că regretă faptele sale și că vrea să ia calea bisericii, însă nu îl crede nimeni. Vorbește săptămânal cu un preot, dar toată lumea consideră că este doar un joc de-al lui pentru a obține iertarea celorlalți”, a spus pentru Impact.ro o sursă apropiată.

Reamintim că Luiza Melencu, o elevă în vârstă de 19 ani din localitatea Dioşti, judeţul Dolj, a dispărut în luna aprilie 2019, după ce s-a urcat într-o maşină de ocazie, pe o stradă din Caracal. Procurorii DIICOT, cei care anchetează cazul, l-au acuzat pe Gheorghe Dincă, un bărbat de 66 de ani din Caracal, că a răpit-o, violat-o şi ucis-o pe tânără, dar şi pe o altă adolescentă din comuna Dobrosloveni, judeţul Olt, Alexandra Măceşanu. În luna ianuarie a acestui an, Dincă a fost trimis în judecată cu opt capete de judecată: trafic de persoane, trafic de minori, viol, două infracțiuni de omor calificat, două infracțiuni de profanare cadavre sau morminte.

Urmăriți Impact.ro și pe