Ce a ajuns să facă Alex Mațaev, fostul concurent X Factor care s-a luptat cu Florin Ristei în 2013 pentru marele premiu. Viața i s-a schimbat complet

Elena Avramescu 11.09.2020, 15:25

Alexandru Mațaev este un cântăreț din Republica Moldova, care și-a luat inima-n dinți și a participat la emisiunea X Factor în anul 2013, ajungând până în finală. Însă marea luptă pentru trofeul concursului și suma de 100.000 de euro a fost câștigată fără drept de apel de către Florin Ristei, cunoscut încă de mic pentru versurile „Ea este Dana, colega mea”, având una dintre cele mai bune voci din România.

Ce a ajuns să facă Alex Mațaev, fostul concurent X Factor

Dupa apariția la X Factor, Alex Mațaev a încercat să intre pe piața muzicală, însă nu cu foarte mare succes. Ultima sa melodie lansată se numește „Cu capul în nori”, însă nu a avut succes mult așteptat, din contră, a primit un val de critici din partea internauților, însă motivul nu este din cauza liniei melodice sau a vocii sale, ci locația aleasă pentru clipul acestei piese.

Alex Mațaev a decis să filmeze clipul acasă la iubita sa, fiind vorba despre Alexandra Maria Dragnea, fiica lui Liviu Dragnea, politicianul român închis în prezent pentru corupție. Comentariile au fost aproape toate negative, în care i se reproșa locația aleasă, „cumpărată din banii statului”, după cum s-a tot scris.

„Casa asta e a condamnatului definitiv Dragnea, nu?”, „Asta nu e Alexandra Dragnea si proprietatea lu taticu cu bani furati de la stat???”, „Prea multa minte evident nu ai.. sa iti distrugi cariera din start prin asocierea cu aceste personaje. Pacat de tine, dar ti-ai facut-o cu mana ta”, „Cum e la livache acasă?????? cariera ți-ai făcut-o praf…dar e ok…ai banii lui. Te-ai făcut membru de partid? ???”,

„DISLIKE PENTRU ASOCIEREA CU CORUPTIA! Pana nu de mult se „spalau” banii doar cu biserica, acum si muzica de la CAT Music!”, „Misto domeniul lu’ tata socru, mai ales ca-i din bani publici! :)) Si pe un domeniu de furat nu se putea canta decat un cantecel de gradinita. Asteptam cu interes si manelele atunci cand fata se va combina cu Guta sau Salam, melodie de doi lei, cantaret de un leu, fara talent…si un oportunist nesimtit – la munca, nu la cantat, „Matse”!” sunt doar câteva dintre comentariile primite.

Ce a ajuns sa faca Alex Mataev
Ce a ajuns sa faca Alex Mataev

Viața i s-a schimbat complet

Văzând că această melodie, filmată într-o locație deloc potrivită, a fost un dezastru total, Alex Mațaev a decis să-și facă bagajele și să se mute din țară. Astfel, și-a luat iubita și a plecat către Statele Unite ale Americii. Se pare însă că dorul de România este mare, fiindcă Alex se gândește la puținii fani de aici și uneori mai încarcă pe pagina personală de Instagram diferite clipuri video de scurtă durată în care cântă.

Iubita lui, Alexandra Maria Dragnea (23 de ani), fiica lui Liviu Dragnea, și a terminat Facultatea de Litere Străine și contrat tatălui său, este o prezență discretă, ferindu-se de fiecare dată de fotoreporteri, astfel că nu a oferit niciodată declarații despre viața sa. Însă această discreție a început să fie eliminată după ce a devenit iubita lui Alexandru Mațaev.

Urmăriți Impact.ro și pe
Elena Avramescu
Este redactor Impact.ro. Absolventă a Colegiului Naţional ”Mihai Eminescu” din Buzău, precum şi a Facultăţii de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion din Bucureşti, Elena Avramescu...