Încă o lovitură pentru Liviu Dragnea! Ce veste cumplită a primit fiica fostului lider PSD

Liviu Dragnea mai are o problemă din cauza interdicției impuse de SUA

Liviu Dragnea a mai primit o lovitură. După ce i s-a interzis și lui, și copiilor săi să mai intre pe teritoriul Statelor Unite ale Americii, mai există o problemă. Fiica fostului șef al PSD se află deja în SUA, iar asta complică și mai mult situația. Cel puțin la prima vedere, dar cu siguranță poate trage de timp și să găsească anumite pârghii legale cu un avocat bun. Cert este că intedicția oficială dată de Departamentul de Stat este deosebit de gravă și umilitoare.

Liviu Dragnea și copiii săi nu mai au voie în SUA, dar fiica fostului șef al PSD se află deja acolo

Încă o lovitură pentru Liviu Dragnea! Ce veste cumplită a primit fiica fostului lider PSD

Fiica lui Dragnea e deja în SUA

Nu că pe Dragnea l-ar interesa prea mult, în acest moment, când e în pușcărie, că nu mai poate să-l vadă pe Trump, dar vestea că nici copiii săi nu mai au voie, este cu adevărat răvășitoare. Încearcă să-ți imaginezi câte vociferări vei auzi de la Dragnea atunci când va ieși din închisoare și cât de mult va poza iar în victimă și martir.

Joi, 5 septembrie, autoritățile americane au anunțat decizia oficială de interdicție, ca urmare a faptelor de corupție în care a fost sau încă este implicată familia Dragnea.

Fiica lui Dragnea ar putea să fie „extrădată” în România, ca urmare a interciției

Nu știm în ce împrejurări a fost diseminat anunțul. Logica ar fi că membrii familiei Dragnea să fi fost anunțați în prealabil de hotăr/re, pentru ca fata fostului șef al PSD, Alexandra, să nu devină un imigrant ilegal. Deja știm cât de aspră este administrația Trump cu imigranții ilegali, mai ales cei etichetați ca infractori.

Tânăra de 24 de ani ar putea să ia iar drumul spre România. Ea locuiește în prezent în SUA, cu iubitul său, Alexandru Mațaev.

Fata lui Dragnea s-a cam ferit de atenția publicului (e de înțeles de ce), dar a venit în România ca să-și vadă tatăl în penitenciar, unde ispășește pedeapsa primită în Dosarul angajărilor fictive la Direcția de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Teleorman.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI