Soțul Andreei Esca, dat de gol de o persoană apropiată. Semnul care trădează adevărata stare de sănătate a lui Alexandre Eram

Redacția IMPACT 17.07.2020, 17:42

Scandalul mediatic în care protagonista este Andreea Esca îl implică și soțul său, Alexandre Eram, care se presupune că are probleme de sănătate, conform unor informații neoficiale apărute în presă. Nu știm dacă acestea probleme sunt generate de afecțiuni mai vechi sau dacă s-au declanșat în urma infecției cu coronavirus.

Ce se întâmplă cu soțul Andreei Esca

Recent, un bun prieten de-al soțului Andreei Esca l-a dat de gol pe acesta. Eduard Mircea Uzunov, fondator și președinte al companiei imobiliare Regatta Real Estate a postat mai multe fotografii pe pagina sa de Facebook, care sunt realizate de Alexandre Eram, pe care îl etichetează în postare. Uzunov îi urează sănătate soțului Andreei Esca.

 

„Sănătate, prietene! Un fotograf de excepție, Alexandre Eram”, a scris omul de afaceri pe pagina sa de Facebook.

Andreea Esca este implicată în scandalul momentului, după ce în urmă cu mai bine de două săptămâni a participat la o petrecere organizată în stațiunea Olimp, cu prilejul deschiderii resortului Novum by the Sea, la malul mării. Acolo se pare că s-a infectat cu noul coronavirus. Nu se cunosc multe detalii despre starea sa de sănătate. Din informațiile de până acum apărute în mass-media, Andreea Esca se află la spital, alături de soțul său care se pare că a fost confirmat pozitiv cu virusul, scrie pe surse cancan.ro.

La puțin timp înainte de petrecerea de la malul mării, Andreea Esca amintea de dificultatea de a plecat într-o călătorie, în acest an, în contextul pandemiei de COVID-19.

„Anul acesta este foarte complicat, e chiar greu. Oamenii sunt animale sociale. Suntem mult mai atenţi acum. Da, ne-am gândit dacă să venim la mare. Facem tot ce este omeneşte posibil ca să fie bine. Acest an este o mare schimbare. Nu cred că vom pleca în această vară în străinătate”, declara cu zece zile înainte de petrecerea din stațiunea Olimp.