Cazul Onești. Detalii de necrezut din intervenția Poliției. După câte ore a venit negociatorul

Nicu Stan 02.03.2021, 13:18
Cazul Onești. Detalii de necrezut din intervenția Poliției. După câte ore a venit negociatorul

Cazul Onești. Detalii de necrezut din intervenția Poliției. După câte ore a venit negociatorul la fața locului. Cum a decurs toată intervenția, citiți în articolul de mai jos.

Filmul întregii luări de ostatici de la Onești, care s-a terminat cu moartea a doi oameni și cu rănirea agresorului. Ce rol a jucat soția criminalului

Cazul Onești scoate la iveală detalii incredibile din intervenția Poliției. După câte ore a venit negociatorul la fața locului, vedeți în rânduriel următoare.

Apar detalii peste detalii după tragedia care a avut loc Onești și în care un bărbat a ucis doi oameni pe care îi sechestrase într-un apartament care îi aparținuse lui și din care fusese evacuat.

Agresorul a vorbit timp de 4 ore cu polițiștii

Astfel s-a aflat că discuțiile cu polițiștii au durat peste 4 ore, timp în care agresorul ar fi cerut să i se aducă actul prin care a pierdut apartamentul în care a avut loc nenorocirea, o cameră de filmat și suma de 300.000 de euro.

Conform surselor Digi24, din interiorul anchetei, una dintre victime ar fi încercat să scape și să îl atace pe bărbat. Acela a fost momentul în agresorul a început să îi înjunghie pe cei doi muncitori.

Cine l-a anunțat pe Gheroghe Moroșan că muncitorii sunt în apartament

Muncitorii, un bărbat de 36 de ani și un altul de 52 de ani, s-au dus luni dimineață în apartament pentru o renovare. Agresorul, pe numele lui Gheorghe Moroșan, a fost anunțat de vecini că sunt în apartament iar acesta a venit și a intrat peste ei.

I-a culcat la pământ și i-a legat cu coliere de plastic la mâini. Soția agresorului sa se afla și ea în bloc, la etajul patru, de unde îl informa constant pe bărbat cu privire la ce se întâmplă.

Când s-a sunat prima dată la 112

Primul apel la 112 a fost făcut în jurul orei 12:00, iar telefonul a foist dat chiar de atacator. Acesta a transmis telefonic polițiștilor că i-a sechestrat pe cei doi muncitori și că i-a legat. Bărbatul era supărat că pierduse apartamentul în instanță.

De asemenea, acesta a publicat în 2018 o înregistrare video, în care amenința că se va răzbuna pentru pierderea apartamentului, dacă nu i se dă curs la plângerile penale pe care le efectuase. ”Cu armă de foc voi face dreptate”, transmitea acesta.

Negociatorul a întârziat mult

Astfel, echipele de poliție au ajuns la fața locului în câteva minute, însă negociatorul chemat de la Bacău pentru astfel de situații, de luări de ostatici, a ajuns după mai bine de două ore de la apel, respctiv în jurul orei 14:45, mai arată Digi24.

În tot acest timp, bărbatul agresor se afla pe balcon, între cele două victime legate. De acolo a purtat cele câteva ore de duscuții cu forțele de intervenție.

Unul dintre muncitori l-a lovit pe agresor. A fost înjunghiat în inimă

Surse din anchetă mai arată că momentul care a declanșat tragedia, dubla crimă, a fost când unul dintre muncitori ar fi încercat să scape și l-a lovit pe agresor cu piciorul.

Atunci, negociatorii poliției ar fi adus deja documentul solicitat de agresor și camera de filmat pe care acesta a cerut-0. ”Totul părea că merge ok”, susțin sursele citate.

A doua victimă a fost omorâtă cu 8 lovituri de cuțit

Lovit de muncitorul sechestrat, bătrânul agresor l-a înjunghiat pe acesta în inimă, omul decedând pe loc. A urmat a doua victimă, pe care a înjunghiat-o cu 8 lovituri de cuțit. Bărbatul a murit la spital.

Cei doi erau legați cu mâinile la spate. A fost și momentul în care, la 5 ore distanță de la apelul telefonic la 112, forțele de ordine au decis să în apartament. Agresorul a fost împușcat de polițiști în picior și în abdomen. Agresorul se află în spital, iar soția acestuia a fost reținută ca și complice.