Ce au făcut vecinii criminalului din Onești când acesta era dus la spital. ”Lăsați-l să moară”

Stan Filon 02.03.2021, 11:02
Ce au făcut vecinii criminalului din Onești când acesta era dus la spital. ”Lăsați-l să moară”

Acum s-a aflat ce au făcut vecinii criminalului din Onești în timp ce acesta era dus la spital! Bărbatul a șocat o țară întreagă, după ce a luat doi ostateci pentru eliberarea cărora a cerut 300.000 de euro! Cei doi bărbați au fost înjunghiați mortal.

Ce au făcut vecinii criminalului din Onești când acesta era dus la spital

Luni, România a fost șocată de un incident nemaivăzut la noi în țară. Un bărvbat în vârstă de 68 de ani din Onești, județul Bacău, a mers la fostul său apartament pierdut printr-un ordin judecătoresc. Acesta a găsit în fosta sa locuință doi muncitori care făceau lucrpri de reparații pentru noul proprietar.

Înarmat cu un cuțit și o sabie, i-a luat ostateci pe cei doi muncitori, i-a legat, apoi a sunat la 112, unde a spus exact ce dorește pentru eliberarea lor. 300 de mii de euro, plus vechiul său apartament. La fața locului au sosit polițiștii, cu un negociator, dar și mai multe ambulanțe.

Ce au făcut vecinii criminalului din Onesti cand acesta era dus la spital
Ce au făcut vecinii criminalului din Onesti cand acesta era dus la spital

Autoritățile au intervenit după ce criminalul și-a ucis victimele

Ca de obicei, autoritățile nu au intervenit la timp, ci au tot stat de vorbă cu atacatorul, în speranța că aesta va renunța la planul său diabolic. La așa-zisele negocieri a luat parte și soția bărbatului. Cu toții încercau să-l cinvingă pe bărbat să se predea.

Bărbatul părea că s-a mai calmat puțin, însă se pare că victimele, în vârstă de 36 și 52 de ani, au încercat să profite și să fugă. Bărbatul de 68 de ani s-a opus însă și iadul s-a dezlănțuit. Cele două victime au fost înjunghiate mortal. De-abia atunci și-a făcut apariția și Poliția Română. Oamenii legii l-au împușcat pe atacator în picior.

Victimele au încercat să scape

”Urmare a deplasării forțelor de ordine la fața locului, împreună cu negociatorul echipei operative, s-au purtat discuții și negocieri cu persoana în cauză, pentru a-l convinge să renunțe la acțiunile sale. La un moment dat, autorul, care părea calm, a început să exercite acte de violență asupra persoanelor aflate în apartament, moment sesizat și de forțele de ordine.

În sprijinul peroanelor aflate în apartament, s-a forțat cu mijloace din dotare ușa metalică a locuinței, agresorul încercând să blocheze ușa, având în mână un cuțit. La acel moment, forțele de ordine au folosit armamentul din dotare prin foc executat asupra membrelor inferioare ale agresorului, acesta fiind rănit și imobilizat”, au transmis polițiștii din Bacău.

Bărbatul de 68 de ani a supraviețuit după ce a fost împușcat, însă se află în stare gravă la spital. Chiar în timp ce era transportat la spital, vecinii săi le-au au venit cu o solicitare care i-a șocat până și pe medicii care îl duceau pe criminal la spital: ”Lăsați-l să moară”.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...