Cazul Caracal. Zile negre pentru Gheorghe Dincă în spatele gratiilor! Înfiorător ce s-a aflat acum

Redacția IMPACT 15.03.2020, 16:45
Cazul Caracal. Zile negre pentru Gheorghe Dincă în spatele gratiilor! Înfiorător ce s-a aflat acum

Gheorghe Dincă are parte de un tratament extrem de dur în închisoare. Monstrul de Caracal are parte de cele mai negre zile în penitenciarul de la Craiova, acolo unde a fost mutat la sfârșitul lunii ianuarie. Ce i-au făcut deținuții lui Gheorghe Dincă?

Gheorghe Dincă are parte de un tratament dur în spatele gratiilor

Criminalul de la Caracal își execută pedeapsa de opt de ani cu executare în penitenciarul din Craiova, care este recunoscut ca fiind unul dintre cele mai dure din lume. Astfel, nu este de mirare că Dincă a ajuns să fie a fost bătut, violat, desfigurat și lăsat inconștient de către ceilalți deținuți, care au vrut astfel să răzbune disparițiile minorelor Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu.

gheorghe dinca, tratament dur, inchisoare, craiova, batut, violat
Gheorghe Dincă are parte de un tratament dur în spatele gratiilor

Mai mult, se pare că gardienii știau ce se întâmplă cu Dincă, dar s-au prefăcut că nu văd, că nu aud! După ce criminalul din Caracal ar fi fost fost desfigurat și lăsat inconștient, soția lui a fost chemată de urgență la procuratură.

Despre situația dată, Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu (fata răpită de Dincă), susține că cineva îl vrea în mod intenționat pe Gheorghe Dincă mort, deaorece abia acum ar fi început să spună adevărul. Reamintim faptul că recent Dincă a declarat că nu le-a ucis pe fete (pe Alexandra Măceșanu și pe Luiza Melencu).

Celebra companie de filme Netflix chiar a filmat un episod din documentarul ”World’s Toughest Prisons” în penitenciarul de la Craiova. În film, cel condamnat este înconjurat de criminali și violatori, printre care se numără și Florian Gulie, condamnat pe viață pentru uciderea sportivului Cristi Gălbenușe. De asemenea, Netflix mai spune că peste 60% dintre deținuți sunt de etnie romă.

Gheorghe Dincă a fost trimis în judecată, în luna ianuarie, cu opt capete de acuzare la activ, și anume trafic de persoane, trafic de minori, viol – două infracţiuni, omor calificat (două infracțiuni), şi profanarea de cadavre sau morminte (două infracţiuni).

Urmăriți Impact.ro și pe