Exclusiv: Complicele lui Dincă, în cazul Caracal, diagnostic crunt din partea medicilor. Ce se întâmplă, acum, cu el

Alexandra Andrei 10.03.2020, 14:26
Exclusiv: Complicele lui Dincă, în cazul Caracal, diagnostic crunt din partea medicilor. Ce se întâmplă, acum, cu el

La finalul lunii februarie din acest an, pe numele lui Gheorghe Dincă, alături de al complicelui său, Ștefan Risipițeanu, au fost formulate noi mandate de prelungire a perioadei de arest. Bărbatul este acuzat că l-a ajutat pe mecanicul de 66 de ani, din Caracal, să o abuzeze pe Luiza Melencu. A fost la rândul său trimis în judecată, odată cu Dincă, însă doar cu acuzația de viol.

Complicele lui Dincă, în cazul Caracal, diagnostic crunt din partea medicilor

Exclusiv: Complicele lui Dincă, în cazul Caracal, diagnostic crunt din partea medicilor. Ce se întâmplă, acum, cu el
Ștefan Risipițeanu a fost diagnosticat cu cancer la ficat, iar boala sa a avansat până în ultimul stadiu

Tribunalul Olt a hotărât la finele lunii februarie să prelungească cu 30 de zile mandatul de arestare, formulat pe numele lui Gheorghe Dincă. Și în cazul lui Ștefan Risipițeanu s-a luat o decizie similară. Alături de acest anunț a mai venit și cel că vecinul criminalului din Caracal ar fi grav bolnav.

Ce se întâmplă, acum, cu Ștefan Risipițeanu?

În vârsta de 46 de ani, acesta a primit un verdict crunt din partea medicilor, chiar de când se află în arest. Sursele Impact.ro transmit că bărbatul a fost diagnosticat cu cancer, iar în prezent se află în infirmeria închisorii. Gheorghe Dincă și Ştefan (Fane) Risipiţeanu sunt încarceraţi la Penitenciarul Craiova.

Din declarațiile oferite anchetatorilor, vecinul lui Dincă din Caracal a recunoscut că a abuzat-o și el pe Luiza Melencu, dar și că a văzut cum bărbatul de 66 de ani o ține pe adolescentă sechestrată. Ștefan Risipițeanu nu a notificat autoritățile nici după acel moment șocant, nici la izbucnirea anchetei, odată cu dispariția Alexandrei Măceșanu.

În momentul de față, Ștefan Risipițeanu traversează momente cumplite. Bărbatul a fost diagnosticat cu cancer la ficat și este în ultimul stadiu. De asemenea, se pare că de vină pentru o asemenea problemă medicală ar fi faptul că a consumat foarte mult alcool. Chiar și în declarațiile oferite de Dincă, acesta își acuză vecinul că era sub influența băuturilor spirtoase, când s-a afișat la poarta lui, în seara în care o răpise pe Luiza Melencu.  Mai mult, starea de sănătatea precară a complicelui lui Dincă este în continuă avansare.

Urmăriți Impact.ro și pe
Alexandra Andrei
Masterandă la Jurnalism, Alexandra activează pe postul de redactor pentru Impact.ro din anul 2020. Noi am remarcat-o pentru calitățile sale timpurii, devenindu-ne colegă încă din perioada...