Cazul Caracal. Scene incredibile în timpul procesului lui Dincă: „Mama Alexandrei râdea când respectivul vorbea” (Exclusiv)

Andra Daoud 18.03.2022, 20:29
Cazul Caracal. Scene incredibile în timpul procesului lui Dincă: „Mama Alexandrei râdea când respectivul vorbea” (Exclusiv)

Apar noi detalii din procesul împotriva „monstrului din Caracal”. Se fac acuzații dure cu privire la ce s-a întâmplat recent în sala de judecată. Unul dintre avocații familiei Melencu susține că mama Alexandrei Măceșanu, una dintre victimele lui Gheorghe Dincă, ar fi râs în momentul în care erau date detalii despre ce a făcut criminalul cu rămășițele fetei sale.

Cazul Caracal. Scene incredibine în timpul procesului lui Dincă

Avocatul familiei Luizei Melencu, una dintre victimele „monstrului din Caracal”, acuză că procesul împotriva acestuia este un fiasco. Carmen Obârșanu a declarat, în exclusivitate pentru playtech.ro, că mama celeilalte victime, Alexandra Măceșanu, ar fi avut o reacție incredibilă în timpul procesului. Mai mult, avocata lansează o nouă ipoteză: aceea că Alexandra ar fi încă în viață.

Am impresia că Alexandra Măceșanu e încă în viață. Și probabil ținută ascunsă la cine știe ce aparținători. Numai așa îmi explic reacția mamei Alexandrei în sala de judecată. O urmăresc de multă vreme.

Ei bine, mama Alexandrei Măceșanu nu adoptă atitudinea și nu are reacțiile unui om care a trecut printr-o mare tragedie, aceea a morții propriului copil”, afirmă Carmen Obârșanu, pentru playtech.ro.

„Mama Alexandrei râdea când respectivul vorbea”

Avocata familiei Melencu are și un argument cu care își susține afirmațiile și spune că mama Alexandrei nu ar fi fost deloc afectată la proces, în momentul în care un martor descria cum a scăpat Dincă de cadavrul fetei. Carmen Obârșanu spune că mama Alexandrei ar fi râs la auzul detaliilor extrem de descriptive și de macabre.

În sala de judecată, nu voi uita asta câte zile o să am, unul dintre martori descria momentul în care cadavrul Alexandrei fusese tăiat și pus în celebrul butoi din grădina lui Dincă.

Ei bine, mama Alexandrei râdea când respectivul vorbea despre clipele în care Gheorghe Dincă învârtea resturile cadavrului în butoi cu ajutorul unei cozi de mătură. Ce fel de părinte ar fi putut avea o asemenea reacție?! Eu una nu cunosc pe cineva care ar fi putut avea o reacție similară în momentul respectiv”, a mai spus avocata pentru sursa citată.

Cazul Caracal. Scene incredibile în timpul procesului lui Dincă: „Mama Alexandrei râdea când respectivul vorbea”
Carmen Obârșanu, avocata familiei Melencu

„Mama Alexandrei Măceșanu ascunde ceva”

Ea crede că familia Alexandrei ascunde ceva și că un indiciu important în acest sens este că a cerut încă de la început separarea dosarelor și judecarea lor separat:

Mama Alexandrei Măceșanu ascunde un adevăr. Un adevăr legat de soarta fiicei sale. Până și faptul că ea și avocatul familiei sale au făcut tot ce s-a putut pentru a separa cele două dosare, cel al cazului Măceșanu, de cel al familiei Melencu, mi-a dat mereu de gândit!”, a adăugat ea.

Procesul lui Gheorghe Dincă a început în mai 2020, la aproape un an de când a fost arestat. În vara anului 2019, faptele sale au îngrozit o țară întreagă: cel supranumit „monstrul din Caracal” a răpit-o pe Alexandra Măceșanu, pe care a recunoscut în primă fază că ar fi ucis-o, dar apoi și-a retras acea declarație. Ulterior a fost anchetat și pentru dispariția unei alte tinere din Caracal, Luiza Melencu.

Urmăriți Impact.ro și pe