Cazul Caracal. Poliția, acuzată că o protejază pe fiica lui Dincă. Proba care a dispărut din dosar

Mirabela Vasile 24.09.2020, 15:08
Cazul Caracal. Poliția, acuzată că o protejază pe fiica lui Dincă. Proba care a dispărut din dosar

Apar noi informații-bombă în cazul Caracal. Se pare că fiica lui Gheorghe Dincă a mințit. Oamenii legii ar fi sustras un act din dosar ca să o acopere. Declarația a venit din partea avocatei Carmen Obârșanu. Apărătoarea familiei Melencu a ajuns la curtea de Apel din Craiova cu o geantă mare de acte. Aceasta dorește să demonstreze Curții că există dovadă prin care s-au sustras documente din dosar.

Cazul Caracal. Ce a descoperit avocata familiei Luizei Melencu

Carmen Obârșanu a declrat că a studiat îndeaproape dosarul Caracal și a descoperit mai multe nereguli. Printre acestea a găsit o dovadă clară că s-au pus bețe în roate anchetei.

„În dosar există o poză. Ei au vrut să fotografieze, de fapt, o cartelă telefonică pe care au găsit-o pe masă, în dormitorul lui Dincă. Doar că lângă acea cartelă mai era un document. L-am mărit şi am descoperit că era o decizie de impozitare pentru anul 2019 emisă de Primăria Arad, Direcţia Venituri, pe numele fiicei lui Gheorghe Dincă, Daniela Florentina. Ce căuta acest document pe masa lui Dincă? Cum a ajuns acolo?

Fiica lui a spus că nu a mai vorbit de doi ani cu taică-său, că nu a mai fost acasă, la Caracal, în casa părinţilor, de vreo 9 ani. Soţia lui Gheorghe Dincă, atunci când a fost la Caracal, după răpirea Luizei, a afirmat că a venit acasă direct din Italia, apoi a mers la Arad şi s-a întâlnit cu fiica. De aceea întreb: cum a ajuns acest document în dormitorul lui Dincă?”, a susținut aceasta.

Ce document lipseste din dosarul Caracal
Ce document lipseste din dosarul Caracal

Ce se știe despre documentul lipsă din dosar

Avocata familiei Melencu a mai dezvăluit că documentul nu mai apare în dosar și nici menționat în vreun proces verbal.

„Acest document nu apare în niciun proces verbal, nu mai există la dosar. Apare doar în acea fotografie. De aceea am convingerea că încă de la început s-a dorit muşamalizarea acestui caz. Fiica lui Dincă a minţit! Poliţiştii au sustras un act din dosar s-o acopere. Sunt sigură că ăsta-i adevărul”, a mai susținut Carmen Obârşanu.

Apărătoarea victimei a făcut mărturisirile miercuri seara după ce a ieşit de la Curtea de Apel Craiova. Acolo s-a desfăşurat un nou termen în dosarul Caracal. Obârşanu le-a arătat magistraţilor tot ceea ce a aflat în urma studiului.

Judecătorii de la Curtea de Apel Craiova urmează să dea decizia pe data de 30 septembrie dacă în acest dosar există suficiente probe că Gheorghe Dincă le-a ucis pe Luiza Melencu şi Alexandra Măceşanu şi poate să înceapă procesul sau cazul se va întoarce pe masa procurorilor DIICOT.

Urmăriți Impact.ro și pe