Cazul Caracal. Halucinant cum l-a făcut mama Luizei să plângă pe Gheorghe Dincă. Ce i-a spus în față la tribunal

Ana Anitoiu 24.09.2020, 08:46
Cazul Caracal. Halucinant cum l-a făcut mama Luizei să plângă pe Gheorghe Dincă. Ce i-a spus în față la tribunal

Mama Luizei Melencu, una dintre fetele care nu au fost găsite, după ce s-au urcat în mașina lui Gheorghe Dincă, l-a făcut să plângă pe „monstrul din Caracal”. Ce i-a spus este incredibil.

Cum l-a făcut mama Luizei Melencu să plângă pe Gheorghe Dincă

Mama Luizei Melencu s-a apropiat de Gheorghe Dincă, miercuri, în sala de judecată, și i-a spus câteva cuvinte. „Monstrul din Caracal” a izbucnit imediat în lacrimi. Răspunsul lui a fost de necrezut.

”M-am apropiat și l-am întrebat dacă e părinte să se uite în ochii mei și să spună ce s-a întâmplat. Prima dată nu a reacționat, dar acum a început să plângă. S-a uitat la mine, în ochii mei.

A început să plângă și a zis că nu vorbește cu copiii lui și a spus că se uită la noi cum îl acuzăm. Noi nu l-am acuzat niciodată pentru că știm că nu el le-a omorât pe fete.”, a spus mama Luizei Melencu.

Cazul Caracal. Halucinant cum l-a făcut mama Luizei să plângă pe Gheorghe Dincă. Ce i-a spus în față la tribunal

Ce a declarat Gheorghe Dincă, în sala de judecată

Tot miercuri, Alexandru Cumpănașu a scris, pe pagina lui de Facebook, că Gheorghe Dincă a confirmat, în instanță, că nu le-a omorât pe Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu.

”NU am omorât pe nici o fată!”, “NU a curs o picătură de sânge în casa mea”, “Dacă spun mai multe acum vor cădea scaune multe” și “Anumiți politiști și procurori m-au bătut și amenințat să declar toate minciunile”, a spus Gheorghe Dincă.

“DACĂ familia mea este implicată, să plătească‼ Așa cum stau eu pe scaunul acesta, să stea și ei!” și “Profilerul m-a învățat să recunosc crimele sub amenințare. Îmi spunea că dacă le recunosc primesc doar 4 ani de închisoare. Venea des la mine în pușcărie. Mă adresam lui  cu apelativul «Domnule profesor»”, a mai spus el.

“M-au amenințat că dacă nu declar ca ei voi sfârși ca torționarul Vișinescu”, “Oasele de la mine din curte NU sunt de om” și “Vreau să mă văd cu avocatul familiei Alexandrei în penitenciar”, a adăugat Gheorghe Dincă.

Recent, mama Luizei Melencu a publicat un mesaj emoționant, despre fiica ei. Femeia speră ca fiica ei să fie în viață și să ajungă, într-o zi, acasă.

„Să știi că oriunde ai fi tu, mami, voi lupta cât am să pot pentru tine. Știu că este greu, dar vom lupta și avem aceeași speranță că te vom strânge în brațe iar. Doamne, ascultă-mi ruga și adu-mi copilul acasă. Doamne, ajut-o, oriunde ar fi”, a scris femeia, pe Facebook.