Cazul Caracal. Lovitură cruntă pentru familiile fetelor Alexandra și Luiza, la mai bine după 1 an de la dispariție. Durere de nedescris

Stan Filon 13.09.2020, 13:45
Cazul Caracal. Lovitură cruntă pentru familiile fetelor Alexandra și Luiza, la mai bine după 1 an de la dispariție. Durere de nedescris

Familiile Alexandrei Măceșanu și Luizei Melencu sunt disperate, mai ales după ce magistrații care urmau să se pronunțe dacă dosarul se întoarce sau nu la Parchet au decis să amâne termenul pentru încă mai bine de o lună de zile.

Magistrații au amânat termenul de pe 10 septembrie, în cazul Caracal

Cele două familii nu vor să accepte declarațiile lui Gheorghe Dincă, mai ales că au fost contestate de mulți specialiști în domeniu, care spun că bărbatul nu avea cum să ardă două cadavre în butoiul din fundul curții sale. Așadar, rudele fetelor dispărute cer ca dosarul Caracal să se întoarcă la Parchet, unde procurorii să facă o anchetă cum trebuie.

Se pare că termenul stabilit pe data de 10 septembrie a fost amânat după ce apărătorul familiei Măceșanu a depus o cerere de amânare, deoarece s-a infectat cu coronavirus.

Magistratii au amanat termenul de pe 10 septembrie, in cazul Caracal
Magistratii au amanat termenul de pe 10 septembrie, in cazul Caracal

Avocatul familiei Melencu s-a infectat cu coronavirus

„Nu m-am putut prezenta întrucât am avut probleme de sănătate. Am fost infectat, iar acum sunt în perioada de recuperare. Nu a fost deloc uşor, toată familia a ieşit pozitivă, eu am fost simptomatic, dar acum sunt bine. Rămân în izolare până când mă recuperez complet. Am cerut instanţei un termen scurt pentru că săptămâna viitoare voi putea să ajung la Craiova”, a declarat avocatul Aurel Moldovan. Curtea de Apel Craiova a acordat în dosarul Caracal un nou termen pe data de 23 septembrie.

Familiile fetelor dispărute solicită în continuare trimiterea dosarului la Parchet, însă nu se știe dacă vor avea câștig de cauză. Un argument în acest sens este și ultima declarație a lui Gheorghe Dincă, care s-a răzgândit și a schimbat complet cele spuse inițial în fața procurorilor. Acesta a spus acum că nu le-a omorât pe cele două fete!

“Suntem dezamăgiți în continuare, pentru că suntem mințiți și am fost mințiți. Niciodată nu vom accepta ce a declarat Gheorghe Dincă și, anume, că a ars fetele în butoi…

S-a amânat acest proces pentru data de 23.09, ora 11, din cauza unor probleme de sănătate ale domnului Aurel Moldovan (din cealaltă parte vătămată).

Atât cerem, să se facă dreptate, pentru că dreptate nu s-a făcut. Realitatea se știe, s-a știut, dar nu s-a vrut. Părerea mea e că trăim într-un stat corupt. Acest caz … numai pentru funcții și bani. Nu vrem decât să se afle adevărul despre ce s-a întâmplat cu Luiza și cu Alexandra”, a declarat mama Luizei Melencu, potrivit postului RTV.