Cazul Caracal. Mama Luizei a ajuns la capătul puterilor. Ce a făcut femeia după decizia magistraților

Madlen Moraru 04.06.2020, 11:21
Cazul Caracal. Mama Luizei a ajuns la capătul puterilor. Ce a făcut femeia după decizia magistraților

Cazul Caracal capătă noi implicații pentru familiile victimelor. Mama Luizei a ajuns la capătul puterilor. Femeia a dezvăluit ce a făcut după ce a aflat despre cea mai nouă decizie a magistraților.

Cazul Caracal. Mama Luizei a ajuns la capătul puterilor

Familia Luizei Melencu suferă foarte mult, pentru că nu știu nici în prezent ce i s-a întâmplat cu adevărat adolescentei. De aceea, mama fetei a făcut un anunț sfâșietor. Cu un an în urmă, în luna aprilie, Luiza Melencu a dispărut fără urmă și ulterior s-a aflat, odată cu apelul curajos al Alexandrei Măceșanu către autorități, de autorul faptelor din Caracal. Deși a fost arestat imediat, adică în luna iulie din 2019, presupusul criminal nu a fost nici până acum judecat. Gheorghe Dincă se află în arest alături de complicele său, Ștefan Risipițeanu, și pe numele său exisită încă din ianuarie opt capete de acuzare.

De curând, însă, mama Luizei Melencu a tras un semnal de alarmă și a declarat că este profund șocată de o decizie luată de autorități. Vestea a venit odată cu termenul de judecată de pe 3 iunie. Familia victimei de la Caracal a aflat miercuri că magistrații au respins excepțiile ridicate de avocații ambelor familii. Mai mult, a fost hotărât că procesul de judecată poate să înceapă, potrivit spynews.ro. Este cunoscut că și familia Alexandrei Măceșanu a cerut o nouă anchetă. Dar acest procedeu ar fi însemnat ca autoritățile să o ia de la capăt cu cercetările și unele probe găsite în prima anchetă să nu mai fie valabile și acum.

Cazul Caracal. Mama Luizei a ajuns la capătul puterilor. Ce a făcut femeia după decizia magistraților
Mama Luizei Melencu a dezvăluit că se află la capătul puterilor, după o decizie a magistraților

Ce a făcut femeia după decizia magistraților

Monica Melencu a avut o intervenție telefonică la un post de televiziune, prin care și-a exprimat nemulțumirea. Mama Luizei vede ca greu de acceptat ultima decizie luată de către magistrații Tribunalului Olt. A fost stabilit cu o zi în urmă de către magistrați că respectivele cereri formulate de avocații familiilor se resping. Dosarul Caracal își va începe judecata cât mai curând, fiind constatată și legalitatea sesizării instanței cu rechizitoriul pus la dispoziție de către Parchet împreună cu DIICOT.

„Nu m-am așteptat. Nu mă gândeam că instanţa o să ne îngroape copilul de viu. E greu. Am așteptat și nu știu ce interese sunt.”, a transmis Monica Melencu, la scurt timp după pronunțarea deciziei.

Mama Luizei a mai precizat că fiica ei a fost traficată, dar și că ar fi încă în viață. Femeia va depune o contestație în legătură cu această decizie, alături de reprezentanta ei legală.

„Totusi am avut o speranță ca această magistrată va întoarce dosarul inapoi”, a mai susținut mama Luizei.

Urmăriți Impact.ro și pe