Detalii zguduitoare din dosarul Caracal! Cum a ajuns medicul legist la concluzia că Alexandra Măceșanu este moartă. Familia tinerei a depus plângere penală

Redacția IMPACT 30.01.2020, 13:56
Detalii zguduitoare din dosarul Caracal! Cum a ajuns medicul legist la concluzia că Alexandra Măceșanu este moartă. Familia tinerei a depus plângere penală

Cazul Caracal continuă și mai mult să se regăsească între subiectele de pe agenda publică. Cu atât mai mult cu cât medicii legiști spun că tânăra este moartă. Familia Alexandrei Măceșanu, una din cele două fete dispărute din Caracal nu mai crede în nimic din ce spun autoritățile și se revoltă.

Ce spun medicii legișiti

Medicii legiști au eliberat actul constatator de deces al Alexandrei Măceșau, tânăra răpită de Gheorghe Dincă. Acest lucru reprezeintă dovada că eleva din Caracal este official moartă. Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu se revoltă, alături de famila sa și postează pe pagina sa de Facebook.

Alexandru Cumpănașu și familia Alexandrei Măceșanu. Foto: Facebook / Alexandru Cumpănașu
Alexandru Cumpănașu și familia Alexandrei Măceșanu. Foto: Facebook / Alexandru Cumpănașu

„Am depus Plângere Penală la Parchetul General pe numele medicului care a eliberat Actul Constatator de Deces în cazul Alexandrei. Fără cadravru, fără rămășițe umane de orice natură care să aparțină Alexandrei a fost emis acest ACT de către un medic de la INML pe baza unei analize ADN dintr-un amestec de dinți găsiți în acel butoi. Și cu refuzarea dreptului familiei de a efectua o a doua expertiză. Este revoltător și ilegal! Probabil, ca în toate cazurile plângerilor depuse de noi față de funcționari ai statului, NU se va face NIMIC”, a transmis Alexandru Cumpănașu pe pagina lui Facebook.

Totodată, fostul prezidențiabil îi îndeamnă, pe români, alături de familia Alexandrei, să iasă la protest, duminica aceasta prin care își dorește să tragă un semnal de alarmă cu privire la lipsa de securitate și siguranță a copiilor din România. El mai subliniază, totodată că abuzurile din justiție ar trebui oprite.

Gheorghe Dincă, principalul inculpat în dosarul Caracal, alături de Ștefan Risipiceanu, complicele său, au fost trimiși în judecată pe data de 15 ianuarie 2020. Cei doi au fost acuzați de trafic de persoane, trafic de minori, omor calificat, viol şi profanare de cadavre

În 24 iulie 2019, Dincă a răpit-o din comuna Dobrosloveni, judeţul Olt, pe Alexandra Măceşanu, în vârstă de 15 ani, şi a dus-o la locuinţa sa din Caracal. Şi cea de-a doua victimă a fost imobilizată de pat cu un lanţ, legată şi violată.

Gheorghe Dincă a fost acuzat și că a indus familia Măceșanu în eroare, prin faptul că a anunțat că Alexandra s-ar afla în viață, dar în afara teritoriului României. Când s-a întors acasă, bărbatul în vârstă de 66 de ani a observat că fata a reuşit să desfacă lanţul cu care era legată de pat, să îşi scoată banda adezivă de la ochi şi că ţinea în mână un telefon vechi găsit în cameră. Atunci, Dincă a lovit-o, a sugrumat-o provocând decesul, apoi i-a ars trupul.

Urmăriți Impact.ro și pe