Cazul Caracal. Descoperirea care schimbă tot! Apeluri prin Whatsapp pe telefonul Luizei Melencu, după dispariție

Iancu Andreea 18.05.2020, 16:28

Cazul Caracal a șocat o lume întreagă, iar procurorii nu au aflat încă adevărul. A trecut mai bine de un an de la dispariția Luizei Melencu, însă detaliile noi nu încetează să apară. Cercetările avocatului familiei Melencu, Carmen Obîrșanu, au dezvăluit noi informații care nu se regăsesc în rechizitoriu. Astfel, se deschid noi porți către ceea ce s-ar fi întâmplat cu cele două tinere.

Apeluri video pe telefonul Luizei

Noi detalii importante au apărut în cazul Caracal. Se pare că în urma cercetărilor efectuate pe cont propriu, avocatul a descoperit detalii uluitoare. Se pare că, după dispariția Luizei, pe telefonul acesteia s-au efectuat apeluri video, pe Whatsapp.

Carmen Obîrșanu a aflat despre apelurile video, ceea ce o determină să creadă că evenimentele au avut loc și în online. De pe telefonul ei s-a sunat de mai multe ori cu video, ceea ce înseamnă că Luiza a fost prezentată în imagini celor ce urmau să o cumpere de la răpitori. Conform evz.ro, există mai multe detalii halucinante care urmează să apară în urma cercetărilor avocatei.

Gheorghe Dincă urmează să fie cercetat
Gheorghe Dincă urmează să fie cercetat

Gheorghe Dincă va fi judecat începând de miercuri

De miercuri, 20 mai, ar urma să înceapă faza de cameră preliminară a procesului. Gheorghe Dincă e judecat pentru uciderea Luizei Melencu și a Alexandrei Măceșanu.

Procurorii DIICOT l-au trimis în judecată pe bărbat la începutul anului. Acesta este cercetat pentru fapte precum trafic de persoane, trafic de minori, viol – două infracțiuni, omor calificat – două infracțiuni și profanarea de cadavre sau morminte – două infracțiuni. Totodată, și Ștefan Risipiceanu a fost trimis în judecată pentru viol în cazul Luizei Melencu.

Cele două tinere au dispărut în urmă cu mai bine de un an în urmă. Totuși, de atunci, nu se găsesc răspunsuri concrete cu privire la cazul lor. Părinții îndurerați speră ca tinerele să fie încă în viață.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...