Cazul Caracal. Noi detalii cutremurătoare despre ce i s-a întâmplat Luizei Melencu. Cui ar fi fost prezentată după răpire

Redacția IMPACT 17.05.2020, 18:04
Cazul Caracal. Noi detalii cutremurătoare despre ce i s-a întâmplat Luizei Melencu. Cui ar fi fost prezentată după răpire

Noi detalii cutremurătoare au apărut în cazul Caracal. La un an de la dispariția Luizei Melencu, au apărut informații noi care nu se află în rechizitoriu.

Ce s-a întâmplat cu lucrurile Luizei Melencu, după ce a fost răpită de Dincă

În urma mai multor cercetări realizate de Carmen Obârșanu, avocatul familiei Melencu, au ieșit la iveală niște apeluri de pe telefonul Luizei Melencu, inclusiv apeluri video efectuate pe WhatsApp. Practic, pe telefonul ei s-a sunat de mai multe ori astfel, ceea ce poate însemna că Luiza a fost prezentată pe imagini celor ce urmau să o cumpere de la răpitori, scrie evz.ro. Deocamdată acest lucru nu poate fi dovedit cu exactitate, decât până în momentul în care avocata familiei Melencu va face publice mai multe informații din cadrul anchetei.

Reamintim cititorilor că Luiza Melencu, o elevă în vârstă de 19 ani din localitatea Dioşti, judeţul Dolj, a dispărut în luna aprilie 2019, după ce s-a urcat într-o maşină de ocazie, pe o stradă din Caracal. Procurorii DIICOT, cei care anchetează cazul, l-au acuzat pe Gheorghe Dincă, un bărbat de 66 de ani din Caracal, că a răpit-o, violat-o şi ucis-o pe tânără, dar şi pe o altă adolescentă din comuna Dobrosloveni, judeţul Olt, Alexandra Măceşanu. Declarațiile lui Gheorghe Dincă au fost mereu diferite și contradictorii în ceea ce privește asumarea vinovăției sale, însă chiar și așa, procurorii DIICOT nu dat semne să-l mai creadă.

În luna ianuarie a acestui an, Dincă a fost trimis în judecată cu opt capete de judecată: trafic de persoane, trafic de minori, viol, două infracțiuni de omor calificat, două infracțiuni de profanare cadavre sau morminte.
Miercuri, pe 20 mai ar trebui să debuteze faza de cameră preliminară a procesului în care Monstrul din Caracal urmează să fie judecat pentru uciderea Luizei Melencu și a Alexandrei Măceșanu.

Recent s-a împlinit un an de la dispariția Luizei, un caz care a fost în atenția publică o lungă perioadă de timp și care a scos în evidența o gestionare ineficientă a statului român, în contextul în care autoritățile în cauză nu au intervenit la timp pentru a le salva pe cele două tinere.

Urmăriți Impact.ro și pe