Cazul Caracal: ce fac părinții pentru a o proteja pe sora cea mică a Alexandrei Măceșanu. Gestul special făcut de mama fetei

Iancu Andreea 16.05.2020, 18:17

O țară întreagă a cunoscut durerea din sufletul părinților Alexandrei Măceșanu. Tânăra a fost dată dispărută în urmă cu 10 luni, după ce a luat la ocazie mașina lui Gheorghe Dincă. Deși fiica lor a fost declarată decedată, părinții fetei încă speră că se va întoarce într-o zi acasă.

Fiica mai mică, protejată de mama sa

Dincolo de speranța din suflet, mama Alexandrei a luat o decizie importantă pentru a-i putea asigura protecția fiicei sale mai mici. Mama fetei a reușit să își îndeplinească un vis și a obținut permisul de conducere. Astfel, mezina familie urmează să fie dusă și adusă de la școală, cu mașina, de către mama sa.

Gestul mamei va schimba viața surorii mai mici din familia Măceșanu Sursă foto - spynews.ro
Gestul mamei va schimba viața surorii mai mici din familia Măceșanu
Sursă foto – spynews.ro

Alexandru Cumpănașu mesaj de felicitare pentru mama Alexandrei

Unchiul fetelor, a postat un mesaj prin care o felicită pe Teodora pentru permisul obținut. Acesta este bucuros că nepoata sa cea mică este în siguranță, fără a fi nevoie să ia mașini la ocazie.

Dragă Teo, mă bucur mult pentru că m-ai ascultat și ai făcut Școala de Șoferi iar acum ai și permis de conducere‼️ Pentru Irina (sora Alexandrei și nepoata mea dragă) este vital să se simtă și să știe ca este în siguranță după cele petrecute cu sora ei.

De asemenea, Alexandru Cumpănașu a ținut să menționeze că părinții Alexandrei Măceșanu dispun acum și de un autoturism pentru a se deplasa.

…fără a mai trebui sa faceți autostopul acela nenorocit de care profită oameni bolnavi ca Dincă‼️

De asemenea, unchiul celor două fete a încheiat prin a asigura oamenii că nu el este cel care a cumpărat familiei Măceșanu mașina.

Au refuzat categoric‼️ S-au descurcat singuri pentru că sunt tineri, muncesc și nu se vaită, a explicat Cumpănașu.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...