Caz tulburător în Brăila. Un bebeluș s-a stins din viață după ce a fost bătut de propria mamă

Elena Avramescu 19.11.2021, 17:37
Caz tulburător în Brăila. Un bebeluș s-a stins din viață după ce a fost bătut de propria mamă

O femeie din Brăila, acuzată că și-a ucis propriul bebeluș, a fost arestată preventiv și pusă sub acuzare. Femeia și-a bruscat și lovit bebelușul de tăblia patului în care dormea, iar după ce a stat mai mult timp petrecut în comă, bebelușul s-a stins din viață.

Un bebeluș s-a stins din viață după ce a fost bătut de propria mamă

Bebelușul a fost internat la Spitalul Clinic de Urgență ,,Grigore Alexandrescu” din București și se afla în comă Glascow III cu sindromul copilului bătut și leziuni cranio-cerebrale. La data de 18 noiembrie, bebelușul a murit.

Tribunalul Brăila a decis, pe 7 noiembrie să o aresteze pe mama bebelușului, fiind acuzată de tentativă de omor în condiții de violență în familie.

Se pare că femeie și-a lovit în mod repetat copilul în vârstă de doar un an și două luni și nici nu i-a acordat acestuia ajutor și nu l-a dus la medic pentru a-i oferi îngrijire adecvată. Astfel că leziunile pe care i le-a provocat micuțului i-au pus în primejdie viața.

Atunci când a ajuns în fața judecătorilor și a văzut ce acuzații i se aduc, femeia și-a schimbat atitudinea. Înițial a încercat să dea vina pe soțul ei, iar imediat după le-a spus judecătorilor că declarațiile nu sunt de ajuns și trebuie să existe și alte probe, cu care aceasta voia să dovedească lipsa ei de vină.

Femeia a mai susținut că nu i-a dat copilului mai mult de o palmă peste față și o palmă la fund, însă, cu toate acestea, tribunalul Brăila a decis arestarea preventivă a femeii pentru o perioadă de 30 de zile. Judecătorii și-au motivat decizia declarând că mama băiatului îi aplica tratamente dintre cele mai rele.

Inculpata, în calitate de mamă, pe lângă faptul că ar fi aplicat rele tratamente copilului, așa cum rezultă din cele de mai sus, aceasta urmare sfaturilor, îndrumărilor date de ceilalți colocatari din imobil, inclusiv al concubinului de a se prezenta la o unitate spitalicească în vederea evaluării stării de sănătate a minorului pentru acordarea îngrijirilor necesare, nu ar fi dat importanță și nu ar fi făcut acest lucru, considerând câ starea de sănătate se va îmbunătați de la sine, au spus aceștia.

În plus, motivul principal pentru care femeia avea un comportament agresiv cu micuțul era faptul că aceasta nu putea să stea pe rețelele de socializare, în liniște, cât timp și-ar fi dorit. De aceea copilul era bruscat și lovit.

Cu ceva timp înainte, bebelușul a mai avut parte de abuzuri din partea propriei mame, iar ultimul abuz a reușit să-l ucidă. Acesta plângea foarte tare, iar mama lui a intrat în casă și a început să țipe la acesta. După incidentul nefericit nu s-a mai auzit nimic, iar femeia a ieșit în curte continuându-și, fără griji, activitatea pe Facebook.

Sursă foto: Spynews

Urmăriți Impact.ro și pe
Elena Avramescu
Este redactor Impact.ro. Absolventă a Colegiului Naţional ”Mihai Eminescu” din Buzău, precum şi a Facultăţii de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion din Bucureşti, Elena Avramescu...