Catinca Roman, infectată cu covid-19, deși s-a vaccinat: ”Mai aveam o săptămână și îmi făceam și doza booster”

Ioana Bucur 08.10.2021, 19:38
Catinca Roman, infectată cu covid-19, deși s-a vaccinat: ”Mai aveam o săptămână și îmi făceam și doza booster”

Vaccinată cu schema completă de mai bine de șase luni, sora Oanei Roman număra zilele până putea să ajungă să își facă și a treia doză, booster-ul, însă nu se va întâmpla prea curând. Catinca Roman a fost infectată cu Covid-19. Vedeta a oferit noi detalii despre starea sa de sănătate.

Catinca Roman are Covid-19

Catinca Roman trece prin momente dificile de când a fost depistată cu SARS-CoV-2. Sora Oanei Roman era vaccinată cu cele două doze de mai bine de șase luni și mai avea doar o săptămână până când putea să își facă și cea de-a treia doză, booster-ul.

Vedeta a dezvăluit că a dezvoltat o formă moderată a bolii, însă se consideră o norocoasă, tocmai pentru că era imunizată.

„Acum mă simt ceva mai bine, dar nu mi-a fost ușor. Nu am avut nevoie de spitalizare sau de oxigen, dar am resimțit boala ca fiind o formă moderată”, a dezvăluit Catinca Roman, pentru Fanatik.ro.

Singura sa alinare este faptul că nu i-a infectat pe cei dragi. Catinca Roman nu a avut nevoie de internare, reușind să își ducă tratamentul la capăt la dominiciliu, în izolare.

„Nu sunt încă complet recuperată. Dar, din fericire, nu i-am îmbolnăvit pe cei din jur, fiica mea este bine, sunt toți bine”, a adăugat ea.

Catinca Roman, infectată cu covid-19, deși s-a vaccinat
Catinca Roman

Este convinsă că vaccinul a ajutat-o să treacă cu bine prin experiența Covid-19, fiind convinsă că, dacă nu ar fi fost imunizată, manifestarea bolii ar fi fost mult mai agresivă.

„Eu sunt vaccinată. Mai aveam o săptămână și îmi făceam și doza booster, dar nu am mai apucat pentru că m-am îmbolnăvit. Dar nici nu îmi imaginez ce ar fi fost dacă nu eram vaccinată.

Dacă eu am avut formă moderată și m-am simțit cum m-am simțit, nici nu vreau să mă gândesc ce e la cei cu forme severe”, a mai spus Catinca Roman.

Andreea Marin, infectată și ea cu SARS-CoV-2, chiar dacă se vaccinase

Andreea Marin a anunțat, la sfârșitul lunii septembrie, că a fost infectată cu Covid-19. Vedeta avea schema completă de vaccinare din luna aprilie a acestui an.

„Nu sunt genul care să dea sfoară în țară. Am trecut și eu prin experiența COVID, nu a fost o plăcere, mare parte din echipa cu care am lucrat, am călătorit în lume, s-a infectat. Nu e o experiență plăcută, însă eu, fiind vaccinată acum cinci luni, am avut una dintre cele mai ușoare forme pentru că am fost păzită de vaccin.

După ce am făcut analizele, acum câteva zile, am înțeles foarte clar cât de mare e diferența și cât de mult contează faptul că ajung mult mai puține persoane vaccinate în stadii grave ale bolii”, a dezvăluit Andreea Marin.

Urmăriți Impact.ro și pe