Câți lei costă o ciorbă la restaurantul lui Constantin Enceanu. Artistul, nevoit să mărească prețurile

Badea Violeta 06.06.2022, 15:36

Constantin Enceanu este, fără îndoială, unul dintre cei mai cunoscuți și mai apreciați cânăreți de muzică populară din România. În afară de muzică, artistul se ocupă și de afaceri. Acesta este proprietarul unui celebru restaurant din județul Dolj. Iată ce prețuri se regăsesc în meniul localului.

Câți bani scot din buzunar românii pentru o masă la restaurantul lui Constantin Enceanu

În urmă cu câțiva ani, Constantin Enceanu și-a deschis un restaurant în în Filiași, județ Dolj. Cunoscutul cântăreț de muzică populară, la fel ca și alți patroni, a întâmpinat unele probleme în perioada pandemiei de coronavirus din cauza restricțiilor, însă acum localul este deschis zilnic și oferă o servire ireproșabilă, un decor minunat și bucate alese.

„S-au scumpit toate, și benzina și motorina, ne obligă situația să creștem și noi prețurile la mâncare, în local, cu 10-15%. O să fie o vară plină, avem foarte multe nunți și botezuri la restaurantul nostru din Filiași.

Dacă înainte organizam doar sâmbăta și duminica, acum avem de joi până luni. În pandemie, toată lumea și-a anulat petrecerile, iar acum au dat toți buluc”, a mărturisit artistul, citat de ego.ro.

Potrivit sursei citate, cei care doresc să se înfrupte din meniul zilnic, cu ciorbiță și tocăniță, trebuie să scoată din buzunare 22 de lei.

Războiul dintre Constantin Enceanu și Gheorghe Turda continuă
Constantin Enceanu

Constantin Enceanu a lansat o piesă dedicată bunului său prieten, Petrică Mâțu Stoian

Nu mai e niciun secret pentru nimeni că Constantin Enceanu și Petrică Mâțu Stoian au fost extrem de apropiați. Cei doi au fost buni și prieteni și colegi de breaslă, iar moartea prematură a celui din urmă a lăsat un gol imens în sufletul lui Constantin Enceanu. Pe data de 17 aprilie, artistul a lansat o piesă dedicată regretatului cântăreț, iar versurile sunt de-a dreptul tulburătoare.

Ai lăsat în urma ta jale și durere grea/, Multe vorbe nevorbite și lucruri nerânduite/, Plânge sufletul în mine cât de greu mi-e fără tine/, Inima în mine se zbate mi-ai fost Petre ca un frate/, Nu știu, Doamne, ce ai gândit când printre stele tu l-ai vrut/, Să cânte îngerilor în lumea fără dor, /Dar să-l pui în dreapta ta și de acolo ne-o veghea/”.

Așa cum era de așteptat, melodia se bucură de un succes răsunător. Aceasta a reușit să adune peste un milion de vizualizări, pe Internet, lucru care-l bucură enorm pe Constantin Enceanu.

„Mă bucur că piesa pe care am compus-o a adunat peste un milion de vizualizări, pe Internet, o adevărată performanță pentru o piesă de muzică populară. Sunt convins că Petrică se bucură, de acolo, din Cer, că nu l-am uitat. Asta înseamnă prietenie adevărată!”, a declarat artistul pentru sursa de mai sus.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...