EXCLUSIV

Gheorghe Turda l-a iertat pe Constantin Enceanu, însă nu poate uita ce s-a întâmplat! „Nu vreau să mai am de-a face cu el” EXCLUSIV

Simona Ecovoiu 06.01.2022, 18:29
Gheorghe Turda l-a iertat pe Constantin Enceanu, însă nu poate uita ce s-a întâmplat! „Nu vreau să mai am de-a face cu el” EXCLUSIV

Solistul Gheorghe Turda (73 de ani) ne-a oferit, în exclusivitate pentru impact.ro, un prim interviu, în deschidere de an nou. Ne-a vorbit despre femei, dragoste, concerte, dar și despre rivalitatea cu Constantin Enceanu, colegul său de breaslă, cândva, buni prieteni. Gheorghe Turda le face și o urare de suflet cititorilor noștri: „Le doresc tuturor multă sănătate, un an bun, cu bucurii, cu sănătate și să nu-și piardă niciodată speranța. Vă îmbrățișez cu drag pe toți!”.

Gheorghe Turda iartă, dar nu uită: „Pe Constantin Enceanu l-am iertat. Dar nu mai vreau să am de-a face cu el, are un caracter cam îndoielnic!”

Solistul de muzică populară a început noul an cu optimism. E decis să dea uitării până și scandalul de pomină avut cu artistul Constantin Enceanu, pe care susține că l-a iertat, pentru micile obrăznicii:

„Eu nu sunt un om dur, ci doar corect, în relațiile cu colegii mei de breaslă. Pe Constantin Enceanu l-am iertat. Am și întins mâna. Dar nu mai vreau să mai am de-a face cu el, caracterul lui este cam îndoielnic, n-am cu cine să mai colaborez.

Enceanu a regretat de atunci, că m-am supărat, dar mai apoi s-a comportat urât, nu mi-a plăcut ce a zis despre mine pe la tv”, ne-a declarat Gheorghe Turda, în exclusivitate pentru impact.ro.

Gheorghe Turda l-a iertat pe Constantin Enceanu
Gheorghe Turda

Ce spunea Constantin Enceanu, despre Gheorghe Turda, anul trecut: „N-are deloc simțul umorului!”

Solistul de muzică populară Constantin Enceanu nu înțelege de ce Gheorghe Turda a fost atât de agresiv, în urma unei glume, ca între colegi:

„Păi, dacă nu mă suporți, de ce mai vii să stai lângă mine?  De la o glumiță, el a sărit să arunce cu paharul plin cu apă pe mine. Noroc că nu m-a nimerit, i-a alunecat pe masă. Gheorghe Turda nu are simțul umorului, toată lumea a făcut glume în acea zi, nu știe să se distreze”, ne declara, anul trecut, Constantin Enceanu, pentru impact.ro, imediat după scandal.

Gheorghe Turda: „Azi, de Bobotează, am făcut și a treia doză de vaccin! N-am simptome, bat în lemn!”

Gheorghe Turda are grijă de sănătatea lui, în pandemie, speriat de seria tragediilor de anul trecut, când mari artiști români au pierdut lupta cu virusul ucigaș. Prin urmare, poartă masca pretutindeni și are toate vaccinurile, la zi:

„Azi, de Bobotează, am făcut și a treia doză de vaccin, Pfizer. N-am simptome, bat lemn! Nici măcar locul nu mă doare. Dar, eu am un organism sănătos, de mic, datorită părinților. Acolo, la Săpânța, unde am copilărit, mămăliga era de bază, nu pâinea, ci mămăliga cu brânză și cu lapte de vacă. Am avut mereu un sistem imunitar bun, în fața răcelilor”, ne-a mai dezvăluit Gheorghe Turda, pentru impact.ro.

Gheorghe Turda: „Nu am o iubită. Deocamdată, sunt în stand by, cum zice americanul”

Noul an l-a prins pe Gheorghe Turda singur, pe plan sentimental. Își dorește să întâlnească o femeie cu suflet bun, alături de care să împartă micile bucurii ale vieții:

„Iubirea întărește sufletul omului. Am avut parte de o dragoste imensă, cu soția mea am conviețuit 40 de ani, până în ultima ei clipă de viață. În acte, sincer, nu m-aș mai recăsători, dar aș mai locui cu cineva. Încă am sufletul puternic, dar și organismul. Nu am o iubită.

Deocamdată, sunt în stand by, cum zice americanul. Și nicidecum nu sunt genul de om care să zboare din floare-n floare, sunt statornic. Să știți că sunt curtat, nu duc lipsă de admiratoare. Pe femei însă nu e bine nici să le critici, dar nici să le lauzi, că și-o iau în cap!”.

Va cânta la Târgoviște, pe 24 ianuarie, într-un spectacol grandios

Marele artist Gheorghe Turda se pregătește pentru seria spectacolelor din 2022. Va susține un recital și la grandiosul eveniment artistic, programat la Târgoviște, pe 24 ianuarie, de Mica Unire:

„Anul acesta l-am început bine, cu emisiuni la televiziune, cu spectacole. Am activitate cât încape, în virtutea vremurilor și vremii. Iar pe 24 ianuarie, voi fi la Târgoviște. Eu sunt primul artist interpret de cântec patriotic. În plus, pe plan profesional, lucrez la o carte și pregătesc noi înregistrări muzicale”.

Talentat încă de mic!
Urmăriți Impact.ro și pe
Simona Ecovoiu
Este reporter special în departamentul Exclusiv al Impact.ro. Absolventă a Liceului de Filologie-Istorie și a Facultății de Sociologie, a debutat în presa scrisă la Evenimentul Zilei, apoi a...