Câți copii are, de fapt, Andreea Marin. Toți o știu pe Violeta, dar puțini i-au cunoscut pe ceilalți juniori

Diana Radu 25.04.2020, 10:55
Câți copii are, de fapt, Andreea Marin. Toți o știu pe Violeta, dar puțini i-au cunoscut pe ceilalți juniori

Andreea Marin a demonstrat de foarte multe ori că este o persoană cu un suflet mare, de aceea și-a dorit să ajute așa cum a putut de câte ori a avut ocazia. Printre faptele sale bune se numără și adopția a doi copii, un aspect mai puțin cunoscut de către fani. Așadar, fosta prezentatoare TV, mai are și alți copii, în afară de Violeta. Suflet mare și frumos, Andreea și-a lăsat frumos amprenta în viața unor copii mai puțin norocoși. Vedeta mărturisește că a pus umărul în educarea acestora, oferindu-le sprijinul său.

Andreea Marin mai are un băiețel și o fetiță, în afară de Violeta

Toată lumea o cunoaște pe Violeta, fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică jr. chiar dacă cei doi părinți au ferit-o cât de mult au putut de lumina reflectoarelor. Însă, puțini știu că ”Zâna surprizelor”, așa cum mai este cunoscută fosta prezentatoare de televiziune, a adoptat acum mai bine de un deceniu, o fetiță și un băiețel.

andreea marin, adoptie, copii, baietel, fetita
Andreea Marin mai are un băiețel și o fetiță, în afară de Violeta

Într-una dintre vizitele pe care le-a avut în Africa, Andreea Marin a fost profund impresionată de cazul micuței Kenya, încât nu s-a putut abține să nu încerce cumva să o ajute. Astfel, vedeta a adoptat-o de la distanță. Aceeași faptă bună, Andreea a repetat-o și mai târziu, a mai adoptat un băiețel din China.

”Am un băieţel în China şi o fetiţă în Kenya. Acum sunt mari şi mă bucur că am putut să pun umărul şi eu, alături de alţi părinţi din întreaga lume care fac asta, la educarea lor, pentru că problema lor mare este lipsa accesului la sistemul de sănătate şi la sistemul educaţional. Practic, dacă nu ai şansa să fii educat aşa cum se cuvine, nu îţi creezi o şansă reală pentru viitorul tău. N-ai cum să creşti. Contează şi unde te naşti”, spunea Andreea Marin, la vremea respectivă, pentru Libertatea.

Deși, cei doi copii au fost adoptați de la distanță de Andreea, ceea ce înseamnă că nu locuiesc împreună. Însă, în ciuda acestui aspect, vedeta s-a implicat cât de mult a putut din punct de vedere financiar și educațional în viața acestora. Acum, cei doi copii adoptați ai Andreei Marin au crescut și au trecut de vârsta majoratului.

Cum este Andreea Marin ca mamă

Fosta prezentatoare TV este foarte strictă cu fiica sa, Violeta în vârstă de 11 ani, dar asta pentru că își dorește tot ce e mai bun pentru ea. Cu toate acestea cele două sunt foarte bune prietene, iar Violeta încearcă de fiecare dată să-și surprindă și să-și impresioneze mama.

E un copil tare dulce, tare bun, de notă maximă la școală, pe toată linia, sunt mândră de ea. Pe de altă parte, e domnișoară, deja simt cum ne sfătuim, ca de la femeie la femeie. Mergem la cumpărături împreună, bineînțeles, dar nu sunt deloc adepta răsfățului. Caut să țin lucrurile la limita bunului simț, la limita echilibrului, așa am crescut eu și cred că e bine ca și copilul meu să crească frumos și echilibrat”, a declarat Andreea Marin.

Urmăriți Impact.ro și pe