Andreea Marin, pe mâna medicilor! Ce a pățit vedeta. Fanii i-au scris imediat

Andreea Marin, pe mâna medicilor!

Andreea Marin, în vârstă de 45 de ani este cunoscută pentru stilul său de viață echilibrat, dar și pentru faptul că pune foarte mult preț pe starea sa de sănătate. În acest sens, fosta prezentatoare TV a mers marți la un control de rutină la cardiologie. De asemenea, vedeta și-a informat fanii, care au reacționat imediat, cu privire la importanța controalelor medicale periodice.

Andreea Marin: „Mi-am verificat inima dacă face treabă cum ar trebui”

Zâna surprizelor a ajuns pe mâna medicului cardiolog dr. Ștefan Busnatu, pentru un control de rutină, la inimă. Andreea Marin și-a anunțat fanii de acest control printr-o postare pe Instagram și i-a încurajat să meargă măcar o dată pe an la un control la inimă. De asemenea, vedeta a subliniat că bolile cardiovasculare duc anual la peste 4 milioane de decese în Europa.

Mi-am verificat inima dacă face treabă cum ar trebui, căci e mai bine să previi și să te întrebi măcar o dată pe an dacă ești bine cu sănătatea, înainte de a avea surprizele neplăcute de care tot auzi în jurul tău, chiar și în cazul oamenilor tineri, activi, la care nu te-ai aștepta să aibă probleme. Și, totuși, cu inima nu te joci! Inima ta e viata ta”, a scris Andreea Marin pe pagina sa de Facebook

andrea marin, control la inima

Andreea Marin: „Mi-am verificat inima dacă face treabă cum ar trebui”

Pentru a înlătura orice suspiciune, Andreea Marin a ales să poarte un holter și să facă un test de efort care-i va arata exact dacă are vreun motiv de îngrijorare. Vedeta a mai spus că de multe ori stresul și lipsa unei alimentații sănătoase poate duce la probleme cardiace.

 „Port până mâine un holter care îmi va spune mai clar care e următorul pas de făcut, după ce testul de efort a arătat ca nu sunt motive de îngrijorare evidente. Și totuși, stresul își spune cuvântul uneori, pentru noi toți. Acum, ca am început anul cu bine și în sfârșit m-am odihnit, am hotărât sa îmi acord atenția pe care o merit. Și tu meriți sa ai liniștea ca… ești bine! Mergi la un control, preventiv”, a mai scris Andreea Marin pe pagina sa de Instagram.

Fanii au reacționat la postarea făcută de vedetă care a strâns peste 1.000 de aprecieri. Fanii i-au urat Andreei multă sănătate și au fost curioși să afle cum își pot testa și ei inima în acest mod. ”Andreea, în afară de faptul că te ador, îți urez ca analizele medicale să îți iasă perfecte”, ”Aș vrea să fac și eu asemenea testări.Care sunt pașii sau cum ar trebui să cer medicului de familie?”, ”Încă se mai fac lucruri bune în țara asta, încă avem oameni cu suflet bun, iar tu ești unul dintre ei , draga noastră Andreea!”, sunt doar câteva dintre comentariile fanilor.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI