Câți bani trebuie să scoți din buzunar dacă vrei să îți cânte Constantin Enceanu la nuntă. Artistul dă și factură

Badea Violeta 26.06.2023, 23:58

Constantin Enceanu este, fără îndoială, unul dintre cei mai cunoscuți, apreciați, dar și solicitați interpreți de muzică populară de la noi din țară. Astfel, artistul are un program extrem de încărcat, iar ca să îl ai ca invitat la nunta ta, află că nu va fi deloc simplu. În plus, vei fi nevoit să bagi mâna adânc în buzunar. Iată cât costă să îți cânte celebrul cântăreț de muzică populară!

Cât costă să îți cânte Constantin Enceanu la nuntă. Nu mulți români își permit să-l plătească pe artist

Constantin Enceanu se numără printre cei mai îndrăgiți interpreți de la noi din țară. În vârstă de 59 de ani, celebrul cântăreț, născut în comuna Vișina Nouă din județul Olt, este extrem de apreciat, astfel că foarte mulți români îl solicită la diverse evenimente pentru a întreține atmosfera.

Însă, cei care își doresc ca artistul să le cânte ar trebui să scoată din buzunare o sumă importantă de bani. Totuși, preţul este ceva mai acceptabil faţă de cât cer alți interpreți. În plus, Constantin Enceanu dă factură și spune că nu ar accepta niciodată să cânte la negru.

”Cine dorește să îi cânt la nuntă să mă sune și discutăm. Nu cer foarte mult. Nu e nimic de ascuns, doar le dau factură, chitanță, nu cânt la negru, nici n-ai cum, nu merge. Nu am însă un tarif negociabil.

Cer 1.500, 1.700 sau 2.000 de euro, în funcție de distanță, dacă e departe de casă. Cânt cam 45 de minute sau o oră, în funcție de atmosferă. În străinătate, nu mă mai duc, nu am timp, am deja foarte multe evenimente, aici, în țară. Merge bine, ca în ultimii 20 de ani”,  declarat artistul, exclusiv pentru Playtech Știri.

Citește și Mănâncă orice aliment și nu se îngrașă. Secretul lui Constantin Enceanu cu care păstrează aceeași greutate de 20 de ani VIDEO EXCLUSIV!

Constantin Enceanu 5
Constantin Enceanu 5

Constantin Enceanu va susține concerte pe litoral

Ca în fiecare an, Constantin Enceanu va fi prezent și în aceasta vară pe litoralul Mării Negre. Acesta va concerta la teatrele de vară, unde prețul unui bilet va fi de 50 de lei, atât cât a fost și în 2022.

”Merg, da, și la aceste spectacole, de la malul mării, să știți că vin foarte mulți spectatori. Eu însă nu cânt seară de seară, merg doar două zile pe săptămână, atât pot merge pe litoral. În aceste zile, facem toate stațiunile.

Mergem la Techirghiol, la Eforie Nord, la Saturn, la Neptun, mai sunt câteva teatre de vară, care stau picioare, mulțumim lui Dumnezeu!”, a precizat artistul, conform aceleiași surse.

Citește și Constantin Enceanu poartă, și la 59 de ani, hainele din anii tinereții. Cum reușește să țină timpul în loc: „Mai beau și câte un șpriț”. EXCLUSIV!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...