Câți bani trebuie să plătești, dacă vrei ca Viorica și Ioniță de la Clejani să îți cânte la nuntă. Aceasta este suma pe care o cer pentru o oră de cântare

Ana Anitoiu 26.09.2020, 18:35
Câți bani trebuie să plătești, dacă vrei ca Viorica și Ioniță de la Clejani să îți cânte la nuntă. Aceasta este suma pe care o cer pentru o oră de cântare

Viorica și Ioniță de la Clejani, lăutari apreciați în România, cer o sumă importantă de bani, pentru o oră de cântare la evenimente cum sunt nunțile.

Câți bani trebuie să plătești, dacă vrei ca Viorica și Ioniță de la Clejani să îți cânte la nuntă

Deși suma pe care Viorica și Ioniță de la Clejani o cer, pentru o oră de cântare, este una considerabilă, totuși, aceasta este mai mică decât cea pe care o pretind alți artiști.

Viorica și Ioniță de la Clejani ar cere de trei ori mai puțin pentru o cântare decât cântărețul de manele Florin Salam.

”Străbunicii, bunicii şi părinţii nostri au cântat la nunţi. Nu exista nuntă fără lăutari înainte. Am crescut cu nunţi care durau trei zile şi trei nopţi. Dar la vremuri noi, obiceiuri noi. Meseria de lăutar se transmite de sute de ani, din generaţie în generaţie.

Taraful a luat naştere în 1988, iar solista a fost încă de la început soţia mea, Viorica. Atunci, aveam 20 de instrumentişti. Totul a plecat din dorinţa de a readuce muzica tradiţională şi instrumentele autentice în prim plan.

După Revoluţie, graniţele muzicii s-au deschis şi nimeni din străinătate nu mai ascultase genul ăsta de muzică”, a spus Ioniţă de la Clejani.

Viorica și Ioniță de la Clejani și taraful lor cer, pentru o oră de cântare, 5.000 de euro. Aceștia pot ajunge la aproximativ 15.000 de euro, cu tot cu dedicații.

Câți bani trebuie să plătești, dacă vrei ca Viorica și Ioniță de la Clejani să îți cânte la nuntă. Acesta este suma pe care o cer pentru

Viorica și Ioniță de la Clejani au cântat pentru Johnny Depp

Cuplul de lăutari Viorica și Ioniță de la Clejani se mândrește cu faptul că l-au impresionat pe actorul Johnny Depp.

Actorul ar fi fost impresionat până la lacrimi de o interpretare a Vioricăi de la Clejani. În plus, el i-a fi dăruit un acordeon nou lui Ioniță de la Clejani.

”Acordeonul meu s-a spart, după ce filmasem în ploaie. Apoi, acest mare artist mi-a făcut cadou un acordeon nou, de ziua mea de naştere. După aceea, am cântat pentru Johnny la Paris, iar el avea lacrimi în ochi atunci când soţia mea a cântat pentru el un cântec tradiţional ţigănesc.

De asemenea, am cântat pentru el şi în clubul lui, The Viper Room, care se afla pe Sunset Boulevard din Hollywood, dar am cântat şi în casa lui din Los Angeles”, a mai spus Ioniţă de la Clejani.

Recent, Viorica de la Clejani a anunțat că va lansa un nou videoclip alături de Macanache, fostul prezentator al emisiunii „The Four – Cei 4”, ce a fost difuzată de Antena 1.