Câți bani trebuie să plătească Vica Blochina pentru a nu-și pierde apartamentul. Suma e uriașă

Iancu Andreea 01.09.2021, 20:09
Câți bani trebuie să plătească Vica Blochina pentru a nu-și pierde apartamentul. Suma e uriașă

Vica Blochina trece printr-o perioadă dificilă din pricina datoriilor care s-au adunat la întreținerea apartamentului unde locuiește alături de Edan, fiul ei și al lui Victor Pițurcă. Recent, au apărut zvonuri cu privire la faptul că fosta balerină ar putea să fie evacuată din casa cumpărată de fostul selecționer al României. În urma acestor informații apărute în presă, Vica a dezvăluit câți bani trebuie să plătească pentru a nu pierde apartamentul. Din păcate, suma nu este deloc una de neglijat.

Ce sumă de bani trebuie să plătească Vica Blochina pentru a nu pierde apartamentul în care locuiește cu fiul său

Un adevărat scandal a izbucnit în ceea ce privește situația fostei iubite a lui Victor Pițurcă, după ce au apărut informații că aceasta ar fi în prag de evacuare din imobilul de 300.000 de euro în care locuiește alături de fiul fostului selecționer, Edan. Se pare că datoriile foarte mari la întreținere au adus-o pe Vica Blochina în pragul disperării, care este nevoită să plătească o sumă considerabilă de bani pentru a nu pierde apartamentul făcut cadou în urmă cu mai mulți ani de către Pițurcă.

Vedeta a dezvăluit recent care este, de fapt, situația imobilului și cum a ajuns să acumuleze datorii de zeci de mii de euro.  Se pare că aceasta se află în tensiuni cu asociația de proprietari de ani buni, însă mărturisește că nu se află în situația de a fi evacuată. Potrivit declarațiilor recente ale Vicăi, apartamentul avea o datorie mai veche, încă de când a fost cumpărat, despre care vedeta nu a știut o bună perioadă de timp.

Niciodată nu o să se întâmple acest lucru (n.r. – să fiu evacuată). Apartamentul nu e scos la nicio licitație, iar eu stau acolo. Eu când am cumpărat apartamentul avea nu știu ce datorie, despre care eu nu știam și am aflat mai târziu și de asta s-au strâns foarte multe penalizări, a explicat fosta prezentatoare de la Pro TV pentru cancan.ro.

Câți bani trebuie să plătească Vica Blochina pentru a nu pierde apartamentul
Problemele se țin lanț de Vica Blochina

„Am ajuns să plătesc penalizare peste penalizare”

Din păcate, timpul a trecut iar sumele strânse din penalizări pentru neplata la timp au ajuns la aproape 10.000 de euro. În plus, asociația de proprietari o dă constant în judecată pe fosta iubită a lui Pițurcă, astfel că la datorie se adaugă și cheltuielile de judecată.

Prin 2010 sau ceva de genul acesta, eu am vrut să mă înțeleg cu ei și le-am spus: «Am suma asta de bani de achitat, dar hai să facem o înțelegere astfel încât să vă dau în trei, patru rate ca să pot să achit totul la zi», dar mi-au zis că nu vor. Și așa am ajuns să plătesc penalizare peste penalizare și n-am reușit să ajung la zi cu facturile. Era vorba despre circa 10.000 de euro. Deși m-am certat cu ei îngrozitor, nu am reușit să mă înțeleg cu ei. Și acum, la fiecare doi, trei ani ei mă dau în judecată. Anul trecut am plătit 3.500 de euro, am dovadă și tot ce trebuie, dar în momentul în care am plătit ei m-au dat în judecată pentru alte penalități, a adăugat Vica Blochina, în exclusivitate pentru sursa citată.

Ce plan de rezervă are Vica în cazul unei eventuale evacuări din imobil

Totuși, fosta balerină nu se dă bătută și are deja un plan de rezervă. Aceasta susține că are de plătit aproximativ 10.000 de lei până la data de 14 septembrie, moment în care, în lipsa achitării acestei datorii, apartamentul ar putea fi scos la licitație. Cu toate că riscă să fie scoasă în stradă, Vica are soluții. Aceasta deține alte trei apartamente și zece terenuri. În plus, poate apela la ajutorul prietenilor sau al familiei.

Eu până pe 14 septembrie trebuie să le achit 10.000 și ceva de lei, dacă nu achit această sumă atunci se scoate la licitație. Apartamentul costă 300.000 euro, dacă într-adevăr ar fi fost adevărat că m-au evacuat din el, am familie și prieteni. Plus că mai am încă trei apartamente, în afară de acesta și vreo zece terenuri, a mai spus Vica Blochina.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...