Bărbatul pe care îl regretă, cu adevărat, Vica Blochina. Ce i s-a întâmplat atunci când a dat ochii cu el

Ioana Bucur, Radu Oprișan 08.02.2021, 10:50

Superba blondă, care a devenit cunoscută ca „amanta lui Victor Pițurcă”, a fost mai sinceră ca oricând. Cine este bărbatul pe care îl regretă, cu adevărat, Vica Blochina? Ce i s-a întâmplat atunci când a dat ochii cu el.

Bărbatul pe care îl regretă, cu adevărat, Vica Blochina

Vica Blochina a făcut dezvăluiri surprinzătoare, în emisiunea lui Cătălin Măruță. Superba blondă, care i-a fost amantă timp de 16 ani antrenorului Victor Pițurcă și cu care are un fiu, Edan, a povestit ce i s-a întâmplat atunci când a dat ochii cu bărbatul pe care îl regretă și acum, după atâția ani de la despărțire. Șirul confesiunilor a început cu o provocare. Vica Blochina trebuia să caracterizeze cu un singur cuvânt fiecare persoană a cărei fotografie apărea pe ecranul din platoul emisiunii. Mai mult sau mai puțin surprinzător, primul chip a fost chiar al lui Victor Pițurcă, bărbatul cu care s-a iubit timp de 16 ani, în secret. În momentul în care l-a văzut, Vica s-a dezlănțuit.

„Satana! Cum poate să arate atât de bine la vârsta lui de 700 de ani. L-am văzut în realitate, după foarte mulți ani și când l-am văzut, nu-mi venea să cred. Este la fel, identic ca în tinerețe. E țiplă. Mi-a tresărit inimioara. Are 64 de ani, dar arată impecabil”, a spus blonda.

Cum o numeste in particular Victor Piturca pe Vica Blochina. Detalii despre relatia de acum dintre cei doi
Vica Blochina si fiul ei

„A fost singura iubire a vieții mele”

Oare Vica Blochina îl regretă și acum pe Victor Pițurcă? După despărțirea de fostul selecționer al echipei naționale de fotbal a României, blonda a mai avut câteva relații, însă niciuna de lungă durată. În trecut, Vica nu s-a ferit să recunoască public că și-a dorit ca Pițurcă să își părăseasă soția, pe Maria, cu care este căsătorit de 30 de ani și cu care are doi copii, și să întemeieze o nouă familie alături de ea.

„Dacă Victor Pițurcă ar fi divorțat, m-aș fi măritat cu el. Victor a fost bărbatul pe care l-am iubit cel mai mult. A fost singura iubire a vieții mele și am fost amanta lui timp de 16 ani. Nu știu dacă soția lui știa de mine. Oricum, s-a terminat relația de multă vreme și am rămas prieteni”, a mărturisit Vica Blochina.

Victor Pițurcă nu mai vrea să îi audă numele

„Prieteni” ar putea fi o exagerare. Se pare că Victor Pițurcă este sătul până peste cap de faptul că fosta lui amantă nu pierde nicio ocazie să ăi rostească numele la televizor și să vorbească despre relația secretă pe care au trăit-o timp de 16 ani. Fostul antrenor al echipei naționale de fotbal a României refuză să mai poarte vreo discuție cu blonda, nici măcar despre copilul lor. Intermediarii sunt singura cale prin care are loc comunicarea. Pițurcă nici măcar nu îi mai pronunță numele, numind-o pe Vica Blochina „acea ființă” în discuțiile cu apropiații săi.

Victor Pițurcă ar fi vorbit și despre cei 16 ani de amantlâc cu care se tot mândrește blonda. Într-un cerc restrâns de prieteni, bărbatul ar fi dezvăluit că, de fapt, treceau luni bune între întâlnirile lor, care aveau loc doar la insistențele ei. Vicăi i s-ar fi spus foarte clar, de la bun început, că Pițurcă nu își va părăsi niciodată familia pentru ea și că era liberă să-și trăiacă viața după bunul plac.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...